Готови ли сте на всичко, за да си върнете обратно

...
Готови ли сте на всичко, за да си върнете обратно
Коментари Харесай

Essential връща аудио жака на телефона ви за 149 долара

Готови ли сте на всичко, с цел да си върнете назад общоприетия аудио жак на телефон, където той за жалост отсъства? А в случай че не на всичко, то най-малко на заплащане от 149 $? Essential желае да ви помогне и компанията одеве пусна от дълго време обявения магнетизиран аудио адаптер, наименуван Audio Adapter HD за тази цел.
Е, цената е солена – 149 $ са съвсем една трета от самия Essential Phone на общоприетата му цена. Но пък и това е освен това от елементарен адаптер. В него има вградена ESS Sabre DAC и усилвател с „аудиофилско качество“. Заедно те дават обещание 24-bit/96kHz аудио за вашите висококачествени слушалки.

Разбира се, ще би трябвало да сте много запалени ценители на положителния тон, с цел да прибегнете до този аксесоар вместо да ползвате към този момент общоприетия USB-C порт или просто Bluetooth връзка.

Но видяно въпреки това, това най-малко потвърждава, че Essential не си губи времето с нови артикули. Компанията явно работи по AI-захранван модел , който би трябвало да ви анулира в много от информационните отговорности. Audio Adapter HD едва ли ще се продаде в огромни размери, само че пък демонстрира, че компанията е жива и здрава и подготвена да поддържа потребителите си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР