Готови ли сте да се върнете в Титаник? Скоро се

...
Готови ли сте да се върнете в Титаник? Скоро се
Коментари Харесай

5 неща, които не знаехте за Титаник

Готови ли сте да се върнете в Титаник? Скоро се навършиха 25 години от епоса на Джеймс Камерън от 1997 година Филмът, в който вземат участие Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет счупи боксофис върховете и тийнейджърските сърца и започнаха хиляди научни изследвания за какво Джак не може да се побере на тази плаваща врата.

Е, четвърт век по-късно Кралят на света най-сетне се насити: Камерън събра безчет запаси, с цел да потвърди, че единствено един човек може да се побере на този спонтанен сал. „ Направихме научно проучване, с цел да сложим завършек на цялото това нещо. “, сподели изцяло невъзмутим Камерън, до момента в който популяризираше последния си филм „ Аватар: Пътят на водата “. „ Джак трябваше да почине “, продължи Камерън. „ Това е като Ромео и Жулиета. Това е филм за любовта, саможертвата и смъртността. Любовта се мери с жертвата… Може би след 25 години към този момент няма да се постанова да се оправям с това. “

По този мотив ето пет неща, които в никакъв случай не сте знаели за Титаник.

1. Кейт Уинслет трябва да убеди Леонардо ди Каприо да поеме ролята на Джак Доусън.

След като Уинслет схваща, че Ди Каприо се колебае дали да одобри ролята, актрисата го проследява по време на филмовия фестивал в Кан, с цел да го убеди да вземе ролята. „ Мислех си: „ Ще го убедя да направи това, тъй като няма да го направя без него и това е всичко “ , сподели Уинслет. „ Ще го имам.Защото той е брилянтен. Той е талант и тъкмо това беше повода. ”

2. Много звезди се явяват на прослушване за ролята на Джак Доусън - в това число Крисчън Бейл и Том Круз - само че най-странният на кастинга бил Джереми Систо, прочут още като Елтън от Clueless.

„ Това беше едно от многото работни места, които не получих “ , сподели Систо. „ Четох с Кейт, както и с три други актриси. Просто бях безумно въодушевен от това и малко с разрушено сърце, когато ролята не пристигна пред мен. “



3. Приятелството на Уинслет и Ди Каприо е подарък, който продължава до през днешния ден, само че като всички положителни връзки, стартира с малко неуместна нотка.

Историята споделя, че Ди Каприо влезнал в съблекалнята на Уинслет преди сцената „ Искам да ме нарисуваш като едно от твоите френски девойки “, с цел да откри актрисата изцяло съблечена.

„ Бях си поставила грим – без нищо – и там беше Лео “, сподели Уинслет през 1998 година „ Той ме видя и сподели: „ Уау! “ и аз споделих: „ Ще прекараме целия ден по този начин, може в този момент да го преодолеем. “ Това несъмнено разчупи леда. “

4. Докато Титаник циментира статута на сърцеразбивач на Ди Каприо, зад кулисите той явно не е бил толкоз обаятелен.

„ Да се майтапи с Кейт беше съвършеното нещо за Лео “, сподели Били Зейн, прочут още като Кал Хокли. Той споделя един обаятелен миг, припомняйки си по какъв начин Ди Каприо тероризира Уинслет с палтото си: „ Той щеше да пръдне в него и по-късно да постави палтото върху лицето ѝ. Ако някой различен в света направи това, най-вероятно щеше получи пестник. С Лео Кейт просто се забавляваше от сърце. ”

5. Но лудориите не стопират дотук: по време на празненство, веселяк поставя нещо в супата от морски блага на екипа – хипотетичен „ жест за възмездие против Камерън “.

„ Някои хора се смееха, някои хора плачеха, някои хора повръщаха “, споделя Бил Пакстън, който изигра преследвача на „ Сърцето на океана “. „ В един миг се усещах добре “, споделя той, „ в идващия се почувствах толкоз пъклен обезпокоен, че желаех да вдишвам в хартиена торба. Камерън се усещаше по същия метод ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР