Готова съм да правя всичко, което правят другите, които не

...
Готова съм да правя всичко, което правят другите, които не
Коментари Харесай

БГ звезди помагат на потопените села в Карловско

" Готова съм да върша всичко, което вършат другите, които не са експерти, с цел да оказа помощ на бедстващите хора в Карловско. " Това сподели за " България Днес " певицата Милена Славова. Изпълнителката посочи, че във всеки миг би тръгнала към региона на водния апокалипсис.

" Мога да ровя тиня, да местя трупи ", посочи изпълнителката на " Неам нерви ".

Въпреки че е дама, Милена не се колебае да бъде потребна и с физически старания. " Но мога да върша и доста други неща - да разпространявам вода, хранителни запаси, движимости от първа нужда ", добави Милена. Ексцентричната певица разясни, че избира да го прави не със личния си автомобил поради липса на задоволително средства за гориво.

Композиторът Стефан Диомов също изрази съпричастност към нещастието на засегнатите от наводнението хора от Карлово и близките села.

" Няма място за съмнение - нашият човешки дълг е незабавно да се притечем на помощ ", безапелационен е маестрото.

79-годишният песенник направи ангажимента, че поради възрастта си към този момент не е в положение да се включи с лопата в ръка в разчистването на региона на бедствието.

" Изпратил съм парична помощ ", показа за вестника " бащата " на " Тоника ".

Друг прочут бургазлия - Тончо Токмакчиев, споделя, че " солидарността пред лицето на естествено злополучие е заварка на нацията ".

Популярният артист довери, че има другари, родом от Карловско. За благополучие, те не са потърпевши, само че Токмакчиев съчувства на всички поданици на интонации от водната буря район.

" Трябва да бъдем с настройка постоянно да оказваме помощ на хора в потребност. Това е главният принцип на една нация, на човешкото битие въобще ", счита някогашният сподвижник на Слави Трифонов.

Тончо добавя, че е приказвал няколко пъти по телефона със собствен другар от Карлово - града, който по думите му е посрещнал " огромната вода ".

" Кой както може, би трябвало да оказва помощ - с труд, финансово... Ние би трябвало да бъдем ангажирани с проблемите на нашите сънародници. Аз особено ще оказа помощ с пари ", сподели Тончо Токмакчиев.

За него това е " огромна покруса, преобърнала орисите на доста хора ". " Такива естествени бедствия се случват. Безпомощни сме да ги спрем, само че най-важното е да си оказваме помощ в такива моменти ", сподели още Токмакчиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР