Готов съм да отстъпя от много неща, но това е

...
Готов съм да отстъпя от много неща, но това е
Коментари Харесай

Борисов: Ако не искат Мария Габриел да е външен министър, ние сме готови да предложим друг кандидат

Готов съм да отстъпя от доста неща, само че това е единственият вид
Не съм гледал какво е говорила Лена Бориславова. Вчера с Кирил Петков бяхме близо 3 часа с него в моя кабинет. Имахме другарски, комфортен диалог с Кирил Петков. Говорихме за страната, за ръководството. Щом госпожа Бориславова е толкоз осведомена, аз не съм разговарял с нея, с цел да знам от кое място й е информацията. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

" Веднъж желаят да употребяват комфорта на поддръжката на Движение за права и свободи, а след това ми приписват, че аз съм я осигурявал. Това няма да се случва повече. Днес споделих на Пеевски, че повече не желая никой дружно да идва при мен. Кирил Петков идва при мен дружно с Пеевски. Асен Василев и Йордан Цонев са неразделни. Не си приказвах два месеца с Петков, а Данчо Цонев ми го докара, с цел да се сдобрим ", добави още Борисов.

" На ротацията се разбрахме Мария Габриел и Денков да се сменят, като той да стане вицепремиер и министър на образованието. Ако не желаят Мария Габриел да е външен министър, ние сме подготвени да предложим различен претендент. Готов съм да отстъпя от доста неща, само че това е единственият вид ", сподели Борисов.

Борисов разяснява, че през вчерашния ден е имал среща с премиера Денков, на която в следствие са пристигнали и Петков, и Пеевски. На нея са разисквани митингите на земеделците, както и енергетиката и по какъв начин да се запазят Мариците и мините.

" Трябва да вървим напред, тъй като светът е във война, а има още доста неща да се свършат ", разяснява Борисов.

" Имам толкоз участия на Мюнхенската конференция. Сега ще отиде Мария Габриел и аз не виждам смисъл да се дублират с асистенти сходни срещи. Не мога да ме наранят елементарно. Аз съм елементарно ранима душа, само че не и от тях ", съобщи Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР