„Готов е проектът за цялостно реновиране и модернизиране на читалище

...
„Готов е проектът за цялостно реновиране и модернизиране на читалище
Коментари Харесай

Ева Митова, ГЕРБ: Готов е проектът за цялостно реновиране на читалище „Иван Вазов“ в ж.к. „Хаджи Димитър“

„ Готов е планът за изцяло реновиране и модернизиране на читалище „ Иван Вазов “ на ул. „ Макгахан “ в ж.к. „ Хаджи Димитър “, като са издадени и всички разрешителни за ремонта “, разгласи претендентът за кмет на регион „ Подуяне “ от ГЕРБ/СДС/ Ева Митова по време на среща с възрастни хора от ж.к. „ Хаджи Димитър “.

В читалището претендентът за общински консултант Силвия Христова разяснява, че се планува построяването на многофункционална зала, осветяване, озвучаване, киносалон и асансьор, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. „ Благодаря ви за всички взаимни начинания. За сигналите, които ми подавахте, и с помощта на които взехме решение много проблеми. Има още доста работа за извършване и пристигна моментът да желая още веднъж вашето доверие. В програмата на претендента за кмет на София Йорданка Фандъкова главен приоритет е облагородяването на кварталите – междукварталните улици и тротоари. В региона ще продължим да отвоюваме зелени площи, да отстраняваме противозаконни гаражи, да построяваме паркоместа и паркинги, места за игра и отмора. Това са наши цели, които следваме от години и ще продължим да го вършим с нова сила “, сподели Митова и добави, че в този момент е доста значимо реновираните площи да се пазят и да не се замърсяват.

Гражданите пожелаха триумф на Митова и Христова, благодариха им за решените проблеми и сложиха нови, по които да се работи през идващите 4 години.

„ Всички отчитаме нуждата от работа в кварталите, по тази причина и те са главен приоритет в програмата на претендента за кмет на София Йорданка Фандъкова. Вече имаме прелестните булеварди „ Иван Вазов “ и „ Ботевградско шосе “. През идващите 4 години планираме преасфалтиране на ул. „ Макгахан “, облагородяване на междублокови пространства, дребните квартални улици и тротоарите “, съобщи Силвия Христова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР