Готиното в номера на Манол Пейков е, че - за

...
Готиното в номера на Манол Пейков е, че - за
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Манол, който влиза в цирка на Възраждане

Готиното в номера на Манол Пейков е, че - за разлика от други - вместо да го играе Мислителят на Огюст Роден, влиза в цирка на " Възраждане ". Така се оказва, че елементарно им открадва шоуто, дето се вика - на техен терен.

Точно това стана и през днешния ден.

Всичко това - до момента в който от същата постройка Бойко Борисов и Делян Пеевски все по-уверено вървят към някакъв тип услуга " на едно гише ". Наистина няма смисъл да излизат един след различен и да приказват едно и също, единствено да изгуби някоя кореспондентка някое капаче на токче от бягане... Не е ли по-удобно да помислят да централизират някак посланията?

На фона на това - трогателна е еуфорията на ПП-ДБ от признатите на първо четене през днешния ден конституционни промени. Дребен подробност е, че не излиза наяве в какво тъкмо се състоят те - с изключение на, че ще има " върховен прокурорски съвет " със единствено двама прокурори, определени от прокурори. Мярката е мощно подложена на критика даже и от последователи на " Промяната ".

Димитър Бербатов предстоящо разгласи кандидатурата си за началник на БФС...

А отново по мотива в 140-ото издание на Z-Каст един от хората, чиито глас се чува в спорта - Георги Градев, сподели мощни думи: 

" Време е... да щракат белезници в българския футбол. И още: Това са хора за пандиза! "

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР