Гостуването на Делян Добрев /ГЕРБ/в предаването Лице в Лице“ по

...
Гостуването на Делян Добрев /ГЕРБ/в предаването Лице в Лице“ по
Коментари Харесай

Делян Добрев: Няма 3 моста, няма 5 тунела, няма 6 магистрали, няма 1 метър нов път 


Гостуването на Делян Добрев /ГЕРБ/в предаването „ Лице в Лице “ по bTV стартира със скандал, поради това, че е първи, а след него ще гостува Кирил Петков. По думите му гостуванията са разменени по избор на някогашния министър председател Петков.

Водещата Цветанка Ризова му съобщи, че правилник няма.

Добрев сподели: „ Мога да потвърдя, че Кирил Петков и Асен Василев са купували газ с 28 % по-скъпо. Искам в ефира да го потвърдим по формулата на Газпром. Те отново са купували газ от Газпром, само че в действителност от румънския подобен. За месец юли цената е била 86 лв., само че те са го купували от румънския за над 100 лв. “.

„ Аз знам какво ще направи Петков, като пристигна в този момент след мен да приказваме. Ще каже: „ Ние разбихме еди какво си на „ Капитан Андреево “. Не знам дали е имало нитрати в доматите и чушките, само че се колебая. Те до момента не са споделили нито една истина. Ако това е правилно, ще е първата им истина “, сподели той.

И посочи: „ Няма 3 моста, няма 5 тунела, няма 6 автомагистрали, няма 1 метър нов път, няма една заменена мантинела, няма една закърпена дупка “.

„ Няма потребност смяната да ни изясняват какъв брой сме добре, хората го виждат по портфейлите и хладилниците си. Трябва да се направи интернационален търг за доставки на газ. Такъв Политическа партия не направиха “, сподели още Добрев.

„ Газпром е обезсърчителен снабдител и го потвърди. Трябва да удължим обезщетенията за тока на бизнеса, които са до края на т.г. “, добави той, представен от blitz.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР