Гостуването му в иранската столица бе по повод участието на

...
Гостуването му в иранската столица бе по повод участието на
Коментари Харесай

Роналдо налази омъжена жена в Иран, рискува 99 удара с камшик

Гостуването му в иранската столица бе във връзка присъединяване на тима му в мач от груповата фаза на азиатската Шампионска лига против “Персеполис ”. Момчетата, предстоящо, разрушиха противниковата страна, а художничката Фатеме Хамами означи благосклонностите си към Роналдо, като му подари картина. Рисуваното украшение е отдадено на идола ѝ, само че не толкоз жестът ѝ разгневи иранците.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Chukwuebuka Abazu (@chukwuebukaabazu)

За признателност той я е целунал и даже прегърнал, с цел да може да се снима с нея. Проблем обаче в тази ситуация съгласно иранското законодателство е докосването на омъжена жена, което се схваща като еквивалент на невярност. Законът предвиждал даже сурово наказване – 99 удара с бич. Така съгласно някои има даже излязло правосъдно решение, съгласно което при идващото си идване в Иран Роналдо ще би трябвало изтърпи наказването.

За благополучие, иранското посолство в Испания опровергава сходна информация. Според тях футболистът е интернационален състезател от международен сан и против него не би могло да има такова правосъдно решение. В последна сметка от посолството даже поддържат жеста му на признателност в тази ситуация, въпреки и за всеобщия иранец такива докосвания да са очевидно наказуеми и от закона. Така, с изключение на с картина и победа в мача, футболната легенда ще успее да се прибере и с много забавна история за внуците.

Автор: lifestyle.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР