Гостите стигнаха до победата в последните секунди на 6-минутното продължение

...
Гостите стигнаха до победата в последните секунди на 6-минутното продължение
Коментари Харесай

Легенда на Черно море с градивна критика към Гонзо

Гостите стигнаха до успеха в последните секунди на 6-минутното продължение с гол на Каранга, откакто в предната офанзива Старокин нямаше късмет да донесе триумфа на своите. Неговият удар от добра позиция мина в рискова непосредственост над гредата. Преди това - в 85-ата минута, домакините бяха останали с 10 души, защото Цветелин Чунчуков бе изпъден с недостоен втори жълт картон.

Дебют за варненци направи новият нападател Амаду Сукуна, който смени Атанас Зехиров в 63-ата минута.

Любопитно е, че ЦСКА завоюва за първи път на този стадион след близо 9 години. До този миг последният триумф на армейците датираше от пролетта на 2008 година – с 2:0.

”Очевидно е, че съставът ни към този момент не е изработен. Още не са открити точните постове на множеството футболисти. Някои от тях би трябвало да се употребяват на другия позиции. Необходимо е да се завиши вниманието към обособените линии и играчи, наложително е Гонзо да приложи и психически метод, в случай че се постанова и самостоятелен ”, сподели Марев.

Иначе легендата не направи драма от третата загуба подред на Черно море, която го смъкна на шесто място в класирането – на 2 точки за четвъртия Берое и петия Верея.

„ Няма мотив за безпокойствие, защото имаме огромен екипен капацитета и се надявам, че е въпрос на време да го развием, с цел да осъществим задачата – класиране в топ 4. Срещу ЦСКА видях и хубави работи – себераздаване, битка, геройство. Видя се, че тимът е подготвен за борба, само че особено в тази среща тактиката бе да на загубим. Както постоянно става обаче, когато играеш да не паднеш, става обратнато, и след нещастна обстановка в края на продължението изпуснахме точката, която щеше да ни приляга ”, добави Марев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР