Гостите, които ще честитят на младоженците, херцозите на Съсекс Хари

...
Гостите, които ще честитят на младоженците, херцозите на Съсекс Хари
Коментари Харесай

Изискани ястия посрещат гостите на сватбеното тържество в Уиндзорския дворец

Гостите, които ще честитят на младоженците, херцозите на Съсекс Хари и Меган в Уиндзорския замък , ще бъдат посрещнати на сватбеното празненство с изискани ястия и нетрадиционна сватбена торта , отбелязва АП.
 

Менюто се основава на сезонната английска продукция , като на поканените ще бъдат препоръчани шотландски скариди, английски аспержи и печено уиндзорско агнешко . Гостите ще могат да се насладят и на пилешко фрикасе с гъби смръчкула, грах и ризото, подправено с мента и свинско на скара.
 
Гвоздеят на сватбеното празненство ще бъде нетрадиционната торта . Младоженците поръчаха на калифорнийската сладкарка Клеър Птак да подготви " торта с лимон и сироп от бъзов цвят, която ще съчетава усетите на пролетта... покрита с маслен крем и украсена със свежи цветя ".
 

Маркъл преди време е интервюирала Птак, " която се концентрира върху потреблението на сезонни и органични съставки в тортите си, за някогашния си начин на живот блог, който беше закрит предходната година.
 

Клеър Птак е родена в Калифорния, Съединени американски щати, и работи в ресторанта " Chez Panisse " в Бъркли под управлението на началник Алис Уотърс, преди да се реалокира в английската столица.-->
 
Започва бизнеса си в квартала " Хакни " в източната част на Лондон , където продава домашни приготвени сладкиши на щанд . През 2010 година отваря личната си пекарна " Вайълет ", която се намира на същото място.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР