Гости от руския побратим на Казанлък град Толиати бяха посрещнати

...
Гости от руския побратим на Казанлък град Толиати бяха посрещнати
Коментари Харесай

Казанлък посрещна делегация от побратимения руски град Толиати

Гости от съветския събрат на Казанлък град Толиати бяха посрещнати в Община Казанлък от ръководителят на Общински съвет - Казанлък Николай Златанов и представители на Общинското управление.

Начело на съветската делегация е Eкатерина Ярославцева, водещ експерт в администрацията на градски окръг Толиати. Посещението от Русия е по покана на кмета Галина Стоянова за присъединяване в Празниците в долината на тракийските царе.



За съветските другари е готова разнообразна 4-дневна стратегия с визити на културно-исторически забележителности в града и района. Те показаха признателност за вниманието и мощно предпочитание положителните взаимоотношения да продължат да се задълбочават.

През 2020г. Казанлък и Толиати ще отбележат 25-годишнина като побратими, с деен културен продан, който продължава да се уголемява в посока на младежите.



Идната година е специфична за съветските другари на Града на розите с отбелязването на 50 години от производството на първия автомобил ВАЗ и честванията във връзка 75 години от Великата Отечествена война, за което в града ще бъдат проведени огромни тържества. На тях към този момент е поканена да гостува делегация от Община Казанлък.

Снимки Община Казанлък
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР