Гост в клуба е ретро чалга идолът Наско Ментата, изпълнител

...
Гост в клуба е ретро чалга идолът Наско Ментата, изпълнител
Коментари Харесай

Нечовешко Безочие! Катя Лерца, Която Прегази Полицай Вбеси Цяла България С Това, Което Направи! Шок Снимки!

Гост в клуба е ретро чалга идолът Наско Ментата, реализатор на " Шушана ". Ден по-късно дамата, която прегази служителя на реда Делян Палазов с джипа си, би трябвало да се изправи пред съда. Но до тогава има доста време, което явно тя не желае да губи.

Фотосите са илюстрация на думите на лелята на вдовицата на Палазов - Златка, която през вчерашния ден единствена направи коментар.



" Тази жена си живее живота. Тя не изпитва никакво възприятие за виновност! Погледнете по какъв начин се държи. Живее напълно естествен живот, а Деян е мъртъв.

Децата непрестанно питат къде е, брачната половинка му е унищожена, а на нея явно не и пука ", разяснява Златка Илиева.

Само месец откакто прегази катаджията Делян Палазов край парк Лаута, Лерца беше хваната да кара без брошура. През юни тя бе спряна от пътни служители на реда в региона на Бетонния мост в пловдивския регион „ Южен ”.

Жената е управлявала сиво спортно пежо, само че без брошура. Причината- свидетелството й беше отнето поради убийството на пътния служител на реда. Полицай Палазов почина, при осъществяване на служебните си отговорности.

Той бе блъснат от автомобил на бул. „ Санкт Петербург ”.

Минути преди нещастието служителят на реда е спрял за инспекция товарен камион. Излизайки на платното, той е видял движещия се с огромна скорост джип " КИА Спортидж " и е вдигнал палка да го спре.

Джипът, зад кормилото на който е била 40-годишната Лерца, блъснал катаджията. Той се преметнал през предницата, чупейки обзорното стъкло и паднал. Автомобилът спрял след 70-80 метра. Служителят почина на място. 36-годишният служител на реда има брачна половинка и две деца - щерка на 14 година и по-малък наследник на 6.



Срещу Лерца е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 2 до 6 години. В днешното правосъдно съвещание обаче Катя Лерца и юристите й желаеха делото да бъде извършено по съкратената процедура, което значи тя признава виновността си.

Това самопризнание автоматизирано редуцира наказването с 1/3 от присъдата, която съдът постанови. До изговаряне на присъдата Лерца е под гаранция от 10 000 лв., а книжката и интернационалният й паспорт са отнети.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР