Гост в днешното предаване Лице в лице е шефът на

...
Гост в днешното предаване Лице в лице е шефът на
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова за изказването на Борисов: Той винаги е бил критичен, все пак ГЕРБ е най-дълго управляващата партия в новата история

Гост в днешното предаване " Лице в лице " е шефът на кабинета на Борисов и член на управлението на ГЕРБ Румяна Бъчварова. Тема на предаването беше изявлението на Бойко Борисов, и по-точно за това, че Българска социалистическа партия приближава ГЕРБ по % на поддръжка. Ето какво сподели тя в ефира на bTV:

" Самокритичния звук на Борисов е нормален във връзка с партията. Той не е изключение и демонстрира един натурализъм за това какво се случва. Цветанов разгласи, че партията има 96 000 члена, това не е маса от хора, които елементарно може да се ръководят. Критичността на Борисов се е проявявала постоянно, още пред 2009 година след най-успешните избори до в този момент. Той тогава, сподели, че казуса на ГЕРБ е в самия ГЕРБ. Нищо по-различно не сподели този път. Ние имаме съперници, не би трябвало да забравяме, макар постоянните позиции, във всеки един миг, с цел да потвърдим, че сме прави силата и компетентността да отговаряме на нашите съперници. 

Такова доближаване на опозициите имаше преди две години. Неизбежно е, една партия, която е толкоз дълго на управническа позиция, в новата история, след смяната, българската история е нямала партия, която да е била на власт толкоз дълго. Нормално е да има и протестен избор, и съперници и недоволни. 

Много е значимо една партия да даде претекст на последователите да гласоподават за нея. И тук ГЕРБ е с няколко крачки напред пред останалите. Има доста здрави и разумни връзки с европейското политическо семейство. Има опит в ръководството на европейските фондови и средствата, тъй че да има съответен резултат в живота на хората и всички го виждаме ", съобщи Бъчварова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР