Госпожо Караянчева, Изобщо не разбирам защо репликата Ви “Дарихме и

...
Госпожо Караянчева, Изобщо не разбирам защо репликата Ви “Дарихме и
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Г-жо Караянчева, бих искала да Ви даря едно тоалетно гърне

" Госпожо Караянчева, Изобщо не разбирам за какво репликата Ви “Дарихме и доста календари на старешки домове. Верно, от остарели години, само че с прелестни пейзажи! ", провокира толкоз хейт и неприязън.
Аз персонално съм съгласна с Вас - що пък да изхвърляме изцяло ненужни отпадъци, а да не ги пробутаме на някого, изключително на безпомощни старци.
В тази връзка, бих желала да Ви даря едно тоалетно гърне от къщата, която купихме с мъжа ми неотдавна ",в обществената мрежа Facebook.
 Цвета Караянчева оцеля, след над 3 часа диспути отхвърлиха настояването за оставката й Цвета Караянчева оцеля, след над 3 часа диспути отхвърлиха настояването за оставката й
Със 126 гласа " срещу " и 97 " за ". Народното събрание отхвърли настояването за предварително освобождение на ръководителят на Народното събрание Цвета...
" Ползвано е има-няма десетина години, крепко, непокътнато, а в случай че се вгледате, по дъното му ще откриете спомените от една фекална приказност, която ми припомня за всичко, което Вие и Вашата партия олицетворявате. Моля за ден и час къде да донеса гърнето. "
Припомняме, че ръководителят на Народното събрание за следващ път възмути обществото с изявленията си. Този път Цвета Караянчева се опита да изясни акта на подаряване на остарели килими на театъра в Кърджали. Като разумно разяснение шефката на Народното събрание уточни, че това не е първата сходна самодейност.
" На Министерството на общественото подкрепяне (Министерството на труда и обществената политика, б.р.) дарихме брошури, календари - те бяха от остарели години, само че бяха прелестни пейзажи, български пейзажи. И те ги раздадоха на старешки домове. Това трябваше ли да го изхвърлим? Това е огромната тематика ".
Изказването на Караянчева провокира лавинообразна реакция в обществените мрежи, където хората показаха своето отвращение от " благородното " и " обилно " подаяние в обществените домове, които са болна тематика за обществото с мизерните условия, които оферират на жителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР