Господинът твърди, че в България групата им на ЛГБТИ+ била

...
Господинът твърди, че в България групата им на ЛГБТИ+ била
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов за ЛГБТИ+: Утре някой решава, че иска да бъде слон и ние трябва да спазваме правата му като слон?!

Господинът твърди, че в България групата им на ЛГБТИ+ била дискриминирана и ги съпоставя с проблемите на българските дами, когато са нямали право да гласоподават, нямали са право на мнение, а няма такова нещо.

В България са обезпечени по Конституция самостоятелните човешки права, а не на групи и общности или на малцинства. Целта на тази галерия е тъкмо подигравка с творчеството на Владимир Димитров – Майстора. Това е целеустремено – с цел да се разрушава всичко българско.

Това съобщи в ефира на организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов. Той бе посетител в студиото на „ Тази заран “ дружно с създателя на изложбата, която показва транссексуални мъже в картините на Майстора.

Авторът на скандалната галерия запита Ангелов дали би назначил за секретарка във Вътрешна македонска революционна организация подобен човек. Организационният секретар съобщи, че когато се назначава някой някъде на работа е поради неговите качества. Дали е мъж, дали жена, дали е някакъв различен – няма значение. Никога няма да слага въпроса в главата си – дали някой е транссексуален, дали е жена или мъж. Важно е да прави работа и това е за всяка една институция, сподели той и добави:

Вие се гаврите с българщината, с цел да си извършите личен ПР, да Ви дават по тв приемниците, да станете популярен и да не престават всички НПО-та, които финансират тъкмо такива общности и да получите някой лев.

Нямам срещу Вие да снимате който желаете, само че да го извършите целеустремено с картините на Майстора, да ударите българина в сърцето, тъй като този създател е заложен във всеки един българин, е безочливост. А Вие за какво изобщо си помислихте, че имате потенциала да работите над картините на Майстора? Вие сте някакъв популярен създател ли, какъв сте, запита Ангелов.

Ето творчеството на един български фотограф – Борис Мутафчиев – донесъл съм го във Вашето студио. Две българки в национални носии от тази година. Ето това е българката. Не може на мястото на тези две красиви българки да сложите мутрите на някой различен мъж, правещ се на жена, съобщи Ангелов и подари на водещия календар с две български дами в национални носии.

Във всяко едно министерство и институция в България за жалост през последните 15-20 години инфилтрираха разнообразни служители и специалисти, финансирани от разнообразни непознати НПО-та, подготвени за това по какъв начин би трябвало да постановат джендърството, демократичните хрумвания, добави Ангелов.

Утре някой взема решение, че желае да бъде слон и ние би трябвало да съблюдаваме правата му като слон? Или желае да стане козичка. Това, че някой желае нещо да стане не значи, че ние българите би трябвало да му плащаме простотиите. Гаврата с творчеството на Майстора е повода да съм в това студио. Иначе в никакъв случай нямаше да дойда да се занимавам с Вашите трансджендъри и други безумия, безапелационен бе Ангелов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР