„Господин Румен Радев говори напоследък неща, в които няма никаква

...
„Господин Румен Радев говори напоследък неща, в които няма никаква
Коментари Харесай

Митов: Президентът Радев говори неща, в които няма никаква логика

„ Господин Румен Радев приказва в последно време неща, в които няма никаква логичност. Той е един от хората, радикализиращи публичното мнение. Той може да си мисли, че се държи уравновесено, само че в същия миг налива масло в огъня “, разяснява Даниел Митов.

„ За благополучие, президентът няма роля във външната политика на България. Разбира се, постоянно, когато нещо е казано от президента, то има своя отзив, само че нашите сътрудници и съдружници в Европейски Съюз и НАТО са си създали изводите за този човек. “ - добави политикът на ГЕРБ-СДС.

Той поздрави министър Тодор Тагарев " за смелостта, за това, че си прави почтено работата, прави обзор на опциите и капацитета, с който разполагаме, с цел да помогнем на Украйна. " Той е канегоричен, че Тагарев по никакъв метод не би трябвало да бъде заплашван.

„ За страдание, следим разгорещена изразителност и нараснала температура на говорене от някои партии и субекти, които способстват за радикализирането на част от обществото. Подобно безконтролно говорене би трябвало да престане “, добави Митов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР