Господин Румен Радев е този, който каза: Мутри, вън!, а

...
Господин Румен Радев е този, който каза: Мутри, вън!, а
Коментари Харесай

ПП: Румен Радев е този, който каза Мутри, вън!, а върна мутрите в управлението

" Господин Румен Радев е този, който сподели: " Мутри, вън! ", а по-късно върна мутрите в ръководството на страната ". Това се показва в позиция на " Продължаваме Промяната ", изпратена от пресцентъра на партията по отношение на изявление на президента от по-рано през днешния ден.

 Румен Радев за Политическа партия: Беше неточност, че позволих такива хора да откраднат очакванията за смяна Виж още

По-рано президентът съобщи пред публицисти в Тирана, че е направил неточност, като е дал късмет и е позволил " такива хора да откраднат очакванията на българите за смяна ".

" Дали се срещам постоянно с господин Борисов? Разбира се, че не! Това не е първата неистина на господин Василев (бел ред. Асен Василев). Бях първият измамен, когато се доверих на тези хора и в този момент заплащам цената за своята наивност. Беше неточност, че позволих такива хора да откраднат очакванията ни за смяна. За страдание, българите получиха неистина. Ще надживеем тази шмекерия ", това съобщи президентът Румен Радев в Албания.

Президентът сподели това в коментар на думите на съпредседателя на " Продължаваме Промяната " Асен Василев, съгласно който сред ГЕРБ и служебното държавно управление има тясно взаимоотношение.

" Има много срещи сред президента и господин Борисов последните няколко месеца и там има доста ясно стиковане и съгласуване на дейностите както от позиция на възобновяване на фрагменти, по този начин и от позиция на възобновяване на порочни практики ", сподели Василев преди ден в предаването " На фокус " по Нова телевизия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР