Господин Радев се държи като човек в кампания. Вместо да

...
Господин Радев се държи като човек в кампания. Вместо да
Коментари Харесай

Иванов: Радев се държи като човек в кампания

" Господин Радев се държи като човек в акция. Вместо да се придържа в ролята си на обединител и обединяването на разнообразни политически и публични групи в България, съумява да сервира една от най-разделящите речи в историята на българското президентство. Радев продължава да търси метод да разшири въздействието си, лишен от главната опция през служебните държавни управления да ръководи и всява разделяне, с цел да влезе на политическия терен. "

Това мнение изрази съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов пред публицисти в коридорите на Народното събрание по отношение на отправените по негов адрес Припомняме, че през вчерашния ден изявлението си пред публицисти в СУ президентът посвети в по-голямата си част и персонално към Христо Иванов.

" Всеки път, когато видя, че се нервира президентът, аз се увещавам, че сме на прав път ", сподели Иванов. Президентът самичък се слага в позиция да бъде конкурент, уточни водачът на Демократична България, който отхвърли на се мери кой му е по-голям конкурент - Радев или Пеевски.

" Господин Радев избра да застане в една от най-ретроградните позиции, позиция, която заплашва националния интерес на България. Нашият интерес е да има здрави гаранции за сигурността на границите в района и сигурността на интернационалното право в района. Русия, чиято позиция президентът адвокатства, работи за това в района да стане безпорядък и да се възцари правото на мощния " сподели още Христо Иванов по адрес на президента.
 Христо Иванов подреди Радев до Лукашенко като представител на ползите на Путин
Христо Иванов подреди Радев до Лукашенко като представител на ползите на Путин

Според него позицията на президента е недостойна, подла и доста нездравословна за България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР