Господин Радев не е в час с политическите процеси в

...
Господин Радев не е в час с политическите процеси в
Коментари Харесай

Асен Василев: Радев не е в час с политическите процеси 

Господин Радев не е в час с политическите процеси в страната. Това съобщи Асен Василев по отношение на нападките на президента Румен Радев, отправени към държавното управление и ръководещото болшинство , съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Ако сте следили последните две седмици, ще видите, че имаше много огромно напрежение сред партиите. Всяка партия се бори за нейния електорат и метода, по който вижда придвижването на страната напред. Единственото общо, което видяхме, е, че гледаме да има една съвременна европейска страна в България, а не да гледаме на изток - към Москва ", сподели Василев. 

Той разяснява и резултатите от локалните избори в страната, откакто през вчерашния ден завърши и втория тур. 

" Мисля, че най-важното нещо, което се случи в тези локални избори, е, че хората съумяха да изберат кметове, които да работят за подобряването техния град. В другите градове това са представители на разнообразни политически сили ", сподели той. 

" Продължаваме промяната ", както знаете, на балотажа завоюва в няколко основни града - София, Варна, Благоевград, Пазараджик. Това демонстрира, че една огромна част от българските градове са предпочели да трансформират метода си на ръководство ", разяснява още Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР