Господин премиер, или си противоречите, или не си говорите в

...
Господин премиер, или си противоречите, или не си говорите в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Господин премиер, или си противоречите, или не си говорите в МС, или не знаете какво правите

Господин министър председател, или си противоречите, или не си говорите в Министерски съвет, или не знаете какво вършиме. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова в отговор на изказванието на служебния министър председател Гълъб Донев, че служебното държавно управление няма право да образува политика по приходите, предаде  " Фокус "

" Цитат от 10 август на министъра на труда и обществената политика от служебния кабинет " Служебният кабинет ще предложи на Народното събрание и разисква със обществените си сътрудници минималната заплата от първи януари да стане 770 лв. ", т.е. по техни калкулации тогава 50% от междинната заплата.

Господин министър председател, с това ви оборвам тезата, че служебният кабинет не можел, нямал право и не предвиждал нарастване на заплатите. Вие ги предвиждахте през август. Сега сме единайсти ноември какво се е случило оттогава до в този момент, че концептуално преосмислихте конституцията и законите на страната, че служебният кабинет не може да вдигне заплатите ", сподели Нинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР