Господин Пеевски го познават нашите партийни структури. В условията на

...
Господин Пеевски го познават нашите партийни структури. В условията на
Коментари Харесай

Карадайъ рисува образа на Пеевски-дарителя, хвали Доган

Господин Пеевски го познават нашите партийни структури. В изискванията на COVID-19 с неговите дарителски акции към този момент цяла България, а и освен, знаят кой е господин Пеевски. Министър Сачева може да конкретизира, в случай че реши, за дарителските акции. Държавник като господин Доган се раждат един път. Той ще бъде оценен от историята. Номинациите на господин Доган са нещо естествено в нашата партия.
" Естествено обаче всякакви мераклии, които желаят да влязат на политическия терен, без да имат политическа стратегия, търсят метод да се качат на необятния тил на господин Доган, с цел да са забележими. Белким някой се подлъже от анти-ДПС акциите и прескочат 4-процентовата преграда. Мечтата на някои хора може и да е това, само че Движението прави политика за идващите генерации ".

Тези прочувствени слова пристигнаха от устата на Мустафа Карадайъ в предаването " Панорама " по Българската национална телевизия. Дарителят - Пеевски е облик, който се рисува от началото на епидемията от COVID-19. Сачева, която също бе в студиото, обаче не конкретизира. Хвърли единствено кос взор при споменаване на името си, паралелно до това на Пеевски.

Социалният министър се почувства афектирана обаче от изказванията на Карадайъ, че демокрацията у нас е разрушена.

" Не одобрявам тези обвинявания. Виждате, че сме създали много сериозен прогрес в доста от нашите индикатори. Такъв не може да има, в случай че стои върху пиедестал от прогнила народна власт ", изясни Сачева.

" Да... ", поде Карадайъ.

" Парад и проява за неспазване на Конституцията, правата на хората, в това число ип равилника на Народното събрание... ", изясни водачът на Движение за права и свободи.

" Не знам какво визирате, само че... ", стартира Сачева.

" Като не знаете какво визираме, какво опровергавате тогава? ", попита Карадайъ.

" Ние не се съпоставяме със себе си и не съм съгласна с всички апокалиптични прогнози ", уточни Сачева и още един път изясни, че съгласно редица индикатори страната ни се справяла добре. Такива данни не можело да има, в случай че сме стояли въпху пиедестал от прогнила народна власт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР