Господин Копейкин, понеже виждам, че си служите особено добре с

...
Господин Копейкин, понеже виждам, че си служите особено добре с
Коментари Харесай

Елементарно лаладжийство за предизборна употреба: Поредният онлайн призив на Копейкин

Господин Копейкин, тъй като виждам, че си служите изключително добре с популизъм и заблуждавате обществото, с помощта на ниската юрисидическа информираност, бих желала да отбележа няколко неща.

 

На първо място частните медии за жалост не могат да бъдат задължени да включват или изключат от програмата си съответни политически партии, било то такива, които са част от Народното събрание. Такова обвързване няма и в публичните теливизии, които би трябвало да се преценяват с наредбите в Закона за радио и телевизия.

 

Нещо повече - Закон за радиото и телевизията показва, че в ефир не трябва да се позволява основаване или даване за разпространяване на излъчвания, които внушават национална, политическа, етническа, религиозна и расова непоносимост. Простете, може да бъркам, само че не бяхте ли точно Вие оня, който единствено преди няколко дни прикани " уродливата сган ", както наричате " родната демократична общественост ", да бъде унищожена? Питам единствено.

член 17, Закон за радиото и малкия екран:

 

Доставчиците на медийни услуги са длъжни да не позволяват основаване или даване за разпространяване на излъчвания в нарушаване на правилата на член 10 и излъчвания, внушаващи национална, политическа, етническа, религиозна и расова непоносимост, възхваляващи или оневиняващи свирепост или принуждение.

 

Извинете, само че не сте в предизборна акция, макар че настойчиво продължавате да се държите предизборно. В този смисъл - нито публичните медии, нито пък частните са длъжни да дават ефирно време на всеки мним политик. Да, по време на акция за жалост, целокупният български народ е задължен да гледа конспиратори като Венци Чикагото в ефира на Българска национална телевизия. Сега обаче няма потребност лица, които си служат с подправени вести и прокремълска агитация, да ни облъчват с лъжите си.

 

Що се отнася до настояването за реципрочно отразяване онлайн в същия размер от същите малките екрани - пуснете си право на отговор, в случай че сте се почувствали обиден от нещо. Медиите са длъжни по закон да Ви го дадат в същия часови диапазон. Вярвам, добре сте осведомен с това.

 

Всичко останало, господин Копейкин, е обикновено лаладжийство за предизборна приложимост.

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР