„Господин Борисов си сменя мнението по три пъти на ден.

...
„Господин Борисов си сменя мнението по три пъти на ден.
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ са виновни за хаоса, който създават, ПП-ДБ се хванаха на въдицата като шарани

„ Господин Борисов си сменя мнението по три пъти дневно. В „ игри с квадратчета” няма да участваме. Позволете да стартира по-отдалече. Какво се случва в последния месец? Ние мълчахме до момента, тъй като първите и вторите спориха за кабинет, само че от момента, в който и нас ни поканиха на диалози, сме длъжни да приказваме.”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на бТВ.

„ Ще ви кажа по какъв начин ние оценяваме обстановката. ГЕРБ, като първа политическа мощ, и господин Борисов носят отговорност за сформиране на държавно управление и за непоклатимост в България. Това е реалност. Как стартира този опит за сякаш държавно управление? Борисов предложения вторите – ПП-ДБ и оттова стартира един бразилски сериал, от тези по 100 серии. 30 дни към този момент, 30 серии гледаме. Касандра и Алехандро сутринта ха таман ще се вземат, на обяд скапват годежа, вечерта – сватовете се събират и почват да разделят чеиза на булката. Пълен фарс”, сподели Нинова и илюстрира това с обстоятелства.

„ Първо им хвърли въдичката и им сподели: „ Дайте да създадем законодателна програма”. Прекрасно предложение – Народното събрание би трябвало да работи и би трябвало да има закони. Седнаха и направиха законодателна стратегия Политическа партия и ГЕРБ. Има ли закони? Няма. След това им хвърли втората въдичка – „ Дайте да създадем работни групи за бюджет”. Направиха работни групи, договаряха недостиг, дълг. Има ли бюджет? Няма бюджет. Следваща въдица, която им хвърли, към този момент е тежка – „ Дайте да създадем управническа програма”. Управленска – т.е. ще ръководят дружно. И ПП-ДБ, като шарани, глътнаха тази въдица и дадоха управническа стратегия. Излиза ГЕРБ и я направиха тази стратегия на пух и прахуляк. Има ли управническа стратегия? Няма и управническа програма”, напомни водачът на Българска социалистическа партия.

„ Борисов продължава да се гаври с тях и споделя: „ Дайте Министерски съвет – щом не желаете моя, дайте вашия. И те като първокласници – „ Ето ви Министерски съвет”. Попиляха им и Министерския съвет. Е, какво е това? Аз мога да го дефинира по този начин – Борисов ги провокира по всички типове способи, те се хванаха като първокласници на това нещо. Резултат няма, като се изключи че, съгласно мен, ПП-ДБ направиха салтомортале, което аз в политиката не съм виждала за шест месеца, тъй като работих с тях. Знам с какъв възторг се потегли – улица, митинги, ще променяме модела. И внезапно да стигнеш до това – той ти подава моркова, а ти тичаш”, сподели Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР