Господин Биков, имате една книга - Карикатура на един диктатор,

...
Господин Биков, имате една книга - Карикатура на един диктатор,
Коментари Харесай

Кой на кого е карикатура скара Асен Василев и Тома Биков

" Господин Биков, имате една книга - " Карикатура на един деспот ", писана за Борисов. Имам въпрос - по какъв начин вие се превърнахте в подигравка на същия този деспот? ", попита Василев от парламентарната естрада по време на дебатите за вота на съмнение, който се разисква поради импортираното от ГЕРБ искане.

Биков излезе на трибуната, с цел да поправи Василев - не било книга, а публикация. И също така не било работа на вицепремиера какъв е станал Биков.

“Знаете ли по кое време започнах да съчувствува на Борисов? По време на ръководството на вашите съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия, когато Орешарски беше министър председател. Разбрах, че огромната смяна нормално стига до провал. Обикновено е замяна. Ако в този момент бях критик на Борисов, в границите на вашето ръководство още един път щях да го харесам, както се случи с доста хора. Да се оплакваме от вас е все едно производител на ток да се оплаква от цените на тока. Успяхме да си оправим и партията и да си структурираме организацията и сме подготвени да управляваме още един път. Не е наложително да се случи. Такава хубава работа ни вършите. Имате едва възприятие за комизъм. не го използвайте, тъй като не ви прави работа”, уточни Биков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР