Господари на ефира наесен ще се завърнат на малкия екран,

...
Господари на ефира наесен ще се завърнат на малкия екран,
Коментари Харесай

Цитиридис аут от Би Ти Ви, „Господарите“ се завръщат в ефир на мястото на проваленото шоу

„ Господари на ефира ” наесен ще се завърнат на дребния екран, научи „ Уикенд ” от хора в тв бизнеса. Продуцентите Джуди и Маги Халваджиян няколко пъти са били засичани в постройката на Би Ти Ви в последните две седмици и по всяка възможност сега текат договаряния с управлението на медията. Очаква се предаването да заеме мястото на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, което е с плачевно невисок рейтинг.

Преди 2 години „ Господарите ” бяха свалени от ефир от Нова, само че продължиха в малко по-различния интернет формат „ Господари на уеба ”. „ Ако някоя от водещите малките екрани ни предложи подобаващи условия, може и да се върнем на екран ”, споделял е неведнъж продуцента Джуди Халваджиян и наподобява този миг към този момент е настъпил. Припомняме, че преди време майтапчийската графа вървеше точно по Би Ти Ви, само че след изострен спор с тогавашното управление, арменските продуценти напуснаха медиата с всичките си стратегии.

Според осведомени „ Господарите ” ще възобновят излъчването си през есента на мястото на „ Шоуто на Николао Цитиридис ” по Би Ти Ви и ще се излъчват всяка вечер тъкмо в 22,30 ч. Предаването на гологлавия грък не оправда упованията за висок рейтинг, даже в противен случай – ползата към него става все по-нисък. Голямата реклама, с която започва, в началото притегли зрителското внимание, само че младият водещ не съумя да го задържи.

С днешна дата шоуто излиза прекомерно скъпо на фона на падащия рейтинг и оттеглящите се поради коронакризата рекламодатели. В същото време екипът е голям - с изключение на водещия и бенда, на заплата са още 8 сценаристи, четирима продуценти, шестчленен екип за гостите и подобен, който се занимава с организацията по скечовете.

Че на Николас му следва уволняване, се заприказва още през януари, когато излезе в едномесечен отпуск. Тогава той се оправда, че единствено си почива и дори се пошегува със слуховете за своето премахване. В последна сметка малкия екран реши да го остави до края на сезона. Фактите са красноречиви – гостите му са едни и същи, не са забавни и рейтингите вървят надолу. Шоуто стартира добре и даде поръчка за нещо свежо и друго, само че уви – не се получи. От друга страна, „ Господарите ” дават обещание да се завърнат с освежен формат, нови забавни тематики, следствия и занимателни скечове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР