Господари на ефира може съвсем скоро да се върне отново

...
Господари на ефира може съвсем скоро да се върне отново
Коментари Харесай

За радост на зрителите: Господарите се завръщат на малкия екран?

" Господари на ефира " може напълно скоро да се върне още веднъж триумфално в ефир, гласят последните горещи клюки. И макара от екипа на хитовото предаване да не са излезли още публично с съответна позиция в тази посока, към този момент дават ясни значи, че готвят мощен рестарт на плана, който през годините се трансформира в обичано предаване на мнозина. 

" Господарите " най-вероятно ще се завърне в програмата още от тази есен, само че е допустимо да го пуснат и през лятото, когато пък тв стратегиите по този начин и по този начин няма да оферират кой знае какво поради отпускарския сезон.

Наскоро от екипа на шоуто подвигнаха вманиачен ваучър, с цели 400 индивида, за своята 20-та годишнина, цели 5 години след прекъсването на " Господарите ". А на празненството бяха поканени всички известни лица от шоуто – водещи, кореспонденти, адреналинки и чиновници, които са се трудили зад кадър, както и голяма част от най-разпознаваемите лица от светските летописи. Точно това даде и мотив да се разяснява интензивно, че плана още веднъж ще грейне на екран. 

Както е известно, след свалянето си от екран, " Господари на ефира " мина в онлайн вид, а и не се откри медия, която да го купи, защото очевидно се е оказала прекомерно скъпо. От Нова го махнаха от програмата си след скандал с кореспондент, който излъга, че са го пребили по време на работа, с цел да си вдигне рейтинга, което се отрази и много пагубно на имиджа на шоуто.

Екипът обаче, постави големи старания да обърне случая на смешка, само че все пак от малкия екран взеха безапелационна позиция и се разделиха с продукцията.

Въпреки проблемите, продуцентът Джуди Халваджиян не се отхвърли от предаването. Продължи да го прави в онлайн пространството, само че в интернет и в надалеч по-скромен вид. И по този начин вече 5 години. Явно обаче, е пристигнал момента за огромното завръщане, написа " Уикенд ".

Освен това и продуцентът Маги Халваджиян даде ясна поръчка за завръщане с думите: " За мен 20 години е нищо. Докато не видя 50... за мен 50 е хубавата цифра и вървим в оная посока – да стигнем 50. "  Брат му Джуди също се изрече по този начин, сякаш продукцията му в никакъв случай не е била спирана и добави, че има много хора, които " ни почитат, обичат и желаят да се върнем в ефира. Тази сила сред хора, които обичам и почитам, желая да се трансформира в едно ново начало ".

Знаковият водещ на шоуто Димитър Рачков пък сподели, че " обществото има потребност от това предаване. Телевизията! Ефирът има потребност от това предаване! ", а финалната имитация в репортажа бе на Мария Игнатова, която перифразира на британски Арнолд Шварценегер от кино лентата " Терминатор ": " Ще се върнем! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР