Горският инспектор от регионалната дирекция в Берковица Илиян Миланов Илиев

...
Горският инспектор от регионалната дирекция в Берковица Илиян Миланов Илиев
Коментари Харесай

Само в BulNews! Отново хванаха в издънка горския инспектор Илиян Илиев от РУГ-Берковица, образувано е досъдебно производство

Горският контрольор от районната дирекция в Берковица Илиян Миланов Илиев още веднъж е заловен в издънка, научи извънредно организация BulNews.
Миналият месец МВР-Монтана публично заяви, че в парцел в село Черкаски, община Вършец, употребен от 42-годишен гражданин на Мездра, са открити на разнообразни места и конфискувани общо 150 литра ракия и 6 патрона от друг диаметър, без документ за законния им генезис. При обиска са открити и 688 законно притежавани муниции, само че отвън количествата и мястото им за предпазване, според ЗОБВВПИ. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 234, алинея 1 и член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Разследване на медията ни откри, че хванатият с противозаконни количества алкохол и патрони е печално известният към този момент горски контрольор Илия Илиев.
Само 2-3 седмици преди този случай организация BulNews единствена заяви, че държавният чиновник е заловен в същия парцел с към 2 куб. противозаконна дървесина. Когато чиновниците на икономическа полиция в Монтана нахлули в двора на къщата, те заварили Илиян Илиев да реже на гатера си трупи с неразбираем генезис. На нарушителя е бил формиран акт и преписката е предадена на районната прокуратура.

В европейските страни следователно държавният чиновник се отстранява до приключването на производствата против него. Хора от района обаче настояват, че Илиян Илиев продължава да върви на инспекции и да насочва двусмислени реплики към служащите, които добиват дърва.
В редакцията на медията ни към този момент започнаха да постъпват забавни сигнали за шефа на РУГ-Берковица Сашо Каменов и основен контрольор Момчил Костадинов, който дава отговор за Врачанско.
Добри хора нарисуваха схемата на работа на цялата конструкция в Северозападна България, на която може да завиди даже и Иван Гешев. Така да вземем за пример един от държавните чиновници, който е част от нея, за към 5 години е закупил в землището на Враца близо 500 дка ниви и пасища. Грубите сметки демонстрират, че за сходни покупко-продажби са нужни най-малко 500 000 лв., а новият им притежател взима месечно 1 300 лева заплата.
За това обаче ще стане дума в идващ материал, който обезпечено ще бъде прочетен и от основния прокурор Иван Гешев, както и от шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров.
Най-интересното предстои…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР