Горските пожари по света и у нас ангажираха ума на

...
Горските пожари по света и у нас ангажираха ума на
Коментари Харесай

Джена се моли за чудо

Горските пожари по света и у нас ангажираха мозъка на фолк певицата Джена. Снахата на Канарите е мощно обезпокоена от огнените бедствия, които са голям камшик в тези горещи летни дни. Свидетели сме по какъв начин горят тундрата в Сибир, тропическите гори на Амазония, планините на остров Тенерифе. У нас пожари също има, а причина за огромна част от тях е човешката немарливост.

По този мотив Джена изрази гражданската си позиция и посредством обществените медии насочи зов освен към своите почитатели, само че и към всички хора да бъдат деликатни, когато са на излет в планината.

" Пазете горите на България! Да си обичаме богатата на всичко страна и освен да милеем за нея, само че си бленувам и хората да се научим да работим и живеем в екип, като си оказваме помощ и внимаваме! Горите в Сибир и Амазония горят и се апелирам както за животните, по този начин и за земята ни. Дано стане знамение! “, написа Джена.

Певицата в никакъв случай не остава безразлична към настоящи тематики от всекидневието ни. С мнението си тя предизвика младежите да се замислят и в случай че могат, да трансформират своите дейности и метод на живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР