Гори една от най-емблематичните катедрали - Нотр дам дьо Пари.

...
Гори една от най-емблематичните катедрали - Нотр дам дьо Пари.
Коментари Харесай

Извънредно! Гори Парижката Света Богородица

Гори една от най-емблематичните катедрали - " Нотр дам дьо Пари ". Извършена е евакуация.

На публикуваните фрагменти се вижда по какъв начин от храма се носят гъсти кълбета пушек. 









Според в. " Фигаро " пожарът е зародил на скеле, издигнато от едната страна на катедралата. Според източник от пожарникарите пожарът е зародил в покривната част на храма, над чийто две кули в този момент се издига гъст пушек.

Клиповете в Туитър демонстрират огромен пожар, а мнения го слагат в подтекста на поредност похищения против католически храмове из Франция в последните месеци. 

Пожарникарите още не са открили повода, тъй като целта е да се овладее стихията. Другата догадка е обвързвана с продължаващите ремонтни действия по катедралата, която беше почнала да се разрушава.

По предварителни данни пожарът е станал по време на реставрационни работи. Няма данни за потърпевши, на място работят пожарни, избавителни екипи и полиция.

Превод: Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР