Горещото лято вече е зад гърба ни, а с него

...
Горещото лято вече е зад гърба ни, а с него
Коментари Харесай

Как есенното равноденствие ще се отрази на всяка зодия

Горещото лято към този момент е зад тила ни, а с него си отпътуваха и ретроградните Венера и Меркурий. Въпреки че идните дни може да са по-кратки и по-мрачни, вашият хороскоп за есенно равноденствие за 2023 година ще е много по-спокоен спрямо последните месеци. Тъй като първият ден на есента съответствува с началото на сезона на зодия Везни, а този знак е насочен към партньорствата и удоволствията, това време на годината е обвързвано с приоритизирането на връзките.

Така че, в случай че интервалът на Девата ви е стресирал, началото на новия сезон дава обещание да ви върне салдото. Като съществен знак, силата на Везни е виновна за започването на инициативи, които включват социализация, креативно съдействие и създаване на нови взаимоотношения. Това е идеалният сезон за другарство с други хора, изключително в този момент, когато Венера, шефът на този знак, най-сетне е директна, написа Тialoto.bg

Тъй като този сезон е обвързван с обединяването на силите с другите, вашите самостоятелни занимания може да останат на назад във времето. Сега е моментът да започнете да поддържате здравословен баланс сред приоритизирането на другите и приоритизирането на себе си.

Кога е есенното равноденствие през 2023 година?

Тази година есенният сезон ще стартира публично на 23 септември сутринта . Есенното равноденствие значи времето от годината, когато денят и нощта се изравняват по дълготрайност, символизирайки началото на дните, които постепенно стават по-къси, водещи към по-студените месеци. Също по този начин на 23 септември слънцето минава във Везни, тъй че всички ние ще дадем приоритет на удоволствията, артистичността и сантименталните си връзки, най-малко през идващия месец.

Тъй като Везните се смятат за знака на рухването на слънцето, когато то губи своя искра, може да се окажете прекомерно погълнати от това да бъдете харесвани или одобрявани от другите. Вероятно ще се пробвате да избягвате спорове или борби през този сезон и ще се пробвате да запазите мира непременно. Въпреки че това време е удобно за изглаждане на нещата в връзките, не забравяйте да отстоявате себе си, а не да се изгубвате в желанието си да извършите другите хора щастливи.

Ето по какъв начин всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от есенното равноденствие през 2023 година:

Овен (21 март – 19 април)

По време на есенното равноденствие ще се облегнете напълно на вашите взаимоотношения. Тъй като слънцето се реалокира във вашия седми дом на сантименталните партньорства, допустимо е да се чувствате насърчени да дадете приоритет на връзката си, което може да опонира на вроденото ви държание. Предстои ви интервал, в който няма да сте толкоз заети със своите солови планове – потребно време, с цел да задълбочите връзките си с другите. Чувствайте се свободни да прекарвате времето си в другарство. Ще бъде добре да си починете малко от персоналните си каузи и планове.

Телец (20 април – 20 май)

С настъпването на есенното равноденствие вие ще търсите по-голям баланс в всекидневието и нормалните си действия. Като зодия, ръководена от Венера, хармонията е всичко за вас и този сезон ще желаете да дадете още по-голям приоритет на приятните ритуали в живота си. Може също по този начин да се почувствате склонни да приоритизирате здравето и цялостното си благоденствие по метод, който ви удовлетворява и зарежда. Това е удобно време за започване на нови уелнес практики.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Есенното равноденствие е необикновено креативно време за вас, Близнаци. Когато слънцето се реалокира във вашия пети дом този месец, вашето предпочитание за наслаждение, задоволство и приятност ще бъде осветено. Сега е съвършеният миг да се заловите с действия, които ви вършат щастливи. Независимо дали става дума за нов сантиментален интерес или ново занимателно занимание, ще се забавлявате цялостен месец.

Рак (22 юни – 22 юли)

На 23 септември слънцето ще се реалокира във вашия четвърти дом, насърчавайки ви да разкрасите дома и персоналния си свят. По време на есенното равноденствие ще сте склонни да се отдадете на удоволствията на домашния си живот и да подхранвате връзките, които споделяте зад затворени порти. Чувствайте се свободни да се оттеглите в черупката си в този момент – този месец няма да имате огромен интерес да излизате прекалено много.

Лъв (23 юли – 22 август)

Този месец слънцето, вашият държател, ще се реалокира във Везни, осветявайки желанието ви за връзка посредством връзка, споделени хрумвания и проучване на тематики, които подтикват мозъка ви. През идния месец ще приемате интензивно повече информация от хората към вас и ще участвате в стимулиращи и продуктивни диалози. Идва време, в което ще научите доста нови и потребни за вас неща, Лъвове!

Дева (23 август – 22 септември)

С настъпването на есенното равноденствие вашият главен фокус ще бъде върху вашите пари, притежания и запаси. Може да се фокусирате повече върху това по какъв начин можете да спечелите повече пари или да извлечете капитал от вродените си способности и гении. Освен това може да сте по-склонни да се поглезите този месец, Деви, тъй че не забравяйте да следите разноските си – силата на Везни има наклонност да усилва желанието ви за хабене.

Везни (22 септември – 23 октомври)

Това е вашият сезон, Везни, тъй че ще се почувствате себе си. Докато слънцето минава през първия ви дом, ще изпитате прилив на убеденост, защото стартирате да се утвърждавате повече от нормално. Щастливо време е да поемате опасности и да се изявявате, изключително когато става въпрос за основаване на нови връзки. Общуването постоянно е било елементарно за вас, само че с настъпването на есенното равноденствие вие ще притегляте вниманието, като просто се държите откровено и достоверно.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Този месец ще се оттеглите в черупката си, Скорпиони. Въпреки че сте склонни да бъдете частна персона, сезонът на Везни е време на нараснало оттегляне и интроспекция, което може да ви накара да се почувствате даже по-антисоциални от нормално. Не се тормозете обаче – времето, което ще прекарате, с цел да се опознаете по-добре, ще ви се изплати в бъдеще, изключително откакто настъпи вашия сезон в края на октомври.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

На 23 септември слънцето ще се реалокира във вашия 11 дом на другари и обществени групи, осветявайки желанието ви за общественост и групова поддръжка. Може да откриете, че участвате допълнително групови събирания и/или планове този месец, които предизвикват съдействието ви с другите. Независимо дали обединявате сили с организация или прекарвате повече време в групова конюнктура, тази есен ще поддържате връзка доста, Стрелци.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Този месец ще се фокусирате върху кариерата и професионалните си инициативи, до момента в който слънцето си проправя път през вашия 10-ти дом. Това е страховит миг да покажете работата, с която се гордеете, или всевъзможни достижения, които желаете да разгласите. Те ще бъдат признати добре в този момент, Козирози, тъй че не се срамувайте – заслужавате известно самопризнание за всичките си старания.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Ще се чувствате необикновено рисковано настроени този месец, Водолеи, до момента в който настава есенното равноденствие. Ще бъдете нетърпеливи да се впуснете в света и да изследвате разнообразни гледни точки и места. Това е удобно време да промените рутината си и да извършите нещо непринудено и друго. Светът е ваш този сезон, тъй че не се колебайте да се отдадете на разнообразни завършения.

Риби (19 февруари – 20 март)

На 23 септември слънцето ще се реалокира във вашия осми дом, осветявайки вашите персонални въпроси, финанси и интимни връзки с другите. Този месец ще дръпнете завесата към някои от надълбоко персоналните страни на живота. Може да поставяте граници във вашите взаимоотношения или да преоценявате средствата и ресурсите си. Този месец може да е по-сериозен за вас, само че до края му ще се успокоите, че сте уредили някои от значимите си каузи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg