Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в

...
Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в
Коментари Харесай

Колко буен тийнейджър беше Станислав от Hell`s Kitchen?

Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в най-новия епизод на The Voice Cast, в който гостува Станислав - спечелилият в сезон 5 на паметното кулинарно предаване. Той приказва намерено за провокациите, страстите, другарствата по време и след предаването. Разкрива за несигурността при влизането му, за подозренията в качествата си и за насъбраната убеденост след претърпяното. Разказа за първата си среща с кулинарията, от къде е тръгнал и за пътя, който е извървял.

,,Страстта към готвенето пристигна в моите ранни детски години. Родителите ми имаха заведения за хранене по морето и аз нямах избор какво да работя, трябваше да оказвам помощ в фамилния бизнес. Дълги години работех по обвързване, само че последователно се влюбих в кухнята. Имах доста буйни млади години и усещах успокоение единствено до момента в който готвех. Това ме освобождаваше от всевъзможни отрицателни мисли " , показа той.
                             

,,В Hell’s Kitchen събират доста огромни експерти и би трябвало да си доста квалифициран, с цел да оцелееш до дъно. Баща ми мечтаеше да вземам участие в такова предаване и аз се записах. Не съм влезнал с концепцията да стана първи, а да видя до каква степен бих стигнал, да преборя страха от камерите, от Шеф. Трябва да запазиш цялостно хладнокръвие " , добави Станислав.

,,В един миг мислиш единствено за това каква паница ще направиш. Аз единствено това сънувах след първия месец. На моменти като си измисля паница вечерта, настръхвах целия " , споделя спечелилият. 
                             

Той следи с интерес новия сезон и се вълнува с новите участници и чака с неспокойствие да се запознае с тях от близко. Каза, че готварството е необятна материя, която човек не би могъл да изучи в границите на един живот, тъй като има непрекъснати нововъведения и се постанова шеф-готвачите непрестанно да четат и обогатяват своите познания. Какво е научил за себе си и за кулинарията след присъединяване в “Hell’s Kitchen ” можете да чуете в епизода.

В епизода ще научите още за неговите тинейджърски години, обичани занимания, по какъв начин прекарва свободното си време и с кого, както и за задачите, които си е сложил през новата година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР