Горещо еротично клипче на българското Барби взриви нета! Притежателката на

...
Горещо еротично клипче на българското Барби взриви нета! Притежателката на
Коментари Харесай

Българското Барби се пусна във филмите за възрастни

 Горещо еротично клипче на българското Барби взриви нета! Притежателката на най-големите устни в света изгря в 38-секундно секс клипче. То бе оповестено в един от най-известните порно уеб сайтове в света и за малко време провокира същински възторг. 

Във видеото Андреа Иванова прави фелацио на чужд мъж, който снима горещите фрагменти. Качеството на клипа е положително, а фамозната русокоска, чиято известност обиколи надлъж и нашир цялата планета и медии от всички континенти я заляха с оферти за изявленията и участия в риалити формати, показва отлична форма.

Мнозина заподозряха, че мъжът от клипчето самичък е популяризирал видеото със своята известна интимна партньорка. Заваляха и мнения по какъв начин индивидът е решил да се възползва от своите прекарвания с Андреа и откакто се е прочула с устните си №1 на планетата и големия силиконов бюст, да я изтипоса в онлайн пространството.

Пред " “ БГ Барби подвигна завесата. В искрено разговор Андреа сподели, че клипчето е направено съзнателно от нея и колегата й, с цел да бъде качено в набиращата все по-огромна известност сексуален уебсайт.

" Не става дума за отмъщаващо гадже или друга версия. Момчето ми е другар, не сме гаджета, видеото е единствено за моя профил в уеб страницата “, категорична бе русокосата студентка, която се дипломира като бакалавър в Софийския университет със специалността " Немска лингвистика “.

" Съдържанието в този уебсайт е налично единствено за хората, които се записват и заплатят такса. Не мога да издавам какво тъкмо има, по тази причина заповядайте да видите “, подканва Андреа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР