Горещите месеци вдигат градуса на настроението, а хормоните ни карат

...
Горещите месеци вдигат градуса на настроението, а хормоните ни карат
Коментари Харесай

Секс на първа среща - да или не

Горещите месеци подвигат градуса на настроението, а хормоните ни карат да бъдем по-скоро импулсивни, в сравнение с рационални . Така може да се окаже, че няколко часа след запознанството ни с даден човек сме се озовали в едно и също легло. Дали би трябвало да се срамим от постъпката си или няма място за жалост? Ето няколко довода в поддръжка на двете тези.

" За " секса на първа среща

Щом съм го направил, значи съм желал да го направя. Така можем да отговорим на всичко тези моралисти, които неблагоприятно цъкат с уста по време на описа какви сме ги правили предходната нощ .

Ако сме почитатели на тези максими, че би трябвало да живеем на цялостни обороти или като че ли днешния ден е финален, то тогава сигурно не виждаме нищо неприятно в секса на първа среща.

 Снимка 363032

Когато желанието към даден обект надделее над здравия разсъдък , тогава ни дава съвършена опция да проверим дали има химия посред ни. Ако от нея няма и диря още при първия съкровен контакт, просто няма какво да търсим за в бъдеще.

Ако незабавно след запознанството се окажем в леглото, няма да оставим място за подозрения кой какви планове има към другия , написа Man`s Health. Освен това, има редица образци за връзки, които стартират със секс на първа среща, пък не завършват след секса на петата среща.

 Снимка 363034

Невинаги фактът, че сме се поддали по този начин елементарно на изкушението ще ни накара да изглеждаме несериозни в очите на другия . Ако има да става нещо, то ще стане. Защо би трябвало да бягаме от ориста си?! А и какво ни подсигурява, че в случай че спим с някои на десетото ни виждане, ще имаме дълга и сериозна връзка...

" Против " секса на първа среща

Ако действаме прекомерно импулсивно, не би трябвало в страстта си да забравяме защитните средства . В противоположен случай може дълго да си носим следствията от неразумието да желаяме някого тук и в този момент, без значение от събитията.

 Снимка 363031

Особено в случай че сме прекалили с алкохола и това ни подтикнало към леглото. В този случай сексът несъмнено не е добра концепция. Първият контакт сред двамата души така и така е стресиращ, дано не усложняваме в допълнение нещата.

 Горещ летен секс
Горещ летен секс

Да се почваме, а

Въпреки написаното нагоре, рискът да ни сметнат за несериозни въпреки всичко съществува . И важи и за двата пола. Ако не търсим продължително обвързване, няма какво толкоз да му мислим. Но в случай че не сме единствено за една вечер, би трябвало да се замислим дали тъкмо довечера би трябвало да се случи това, което сме намислили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР