Горещи страсти ще избухнат между Аня Пенчева и Стефан Данаилов

...
Горещи страсти ще избухнат между Аня Пенчева и Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Взрив! Стефан Данаилов и Аня Пенчева отново заедно

Горещи пристрастености ще избухнат сред Аня Пенчева и Стефан Данаилов поради новата режисура на Народния спектакъл „ Актрисата ”. От няколко дни актьорите към този момент репетират интензивно на сцената за идното зрелище.

Спектакълът бе изместен от 2 май за 7 юни, с цел да може артистът да се почувства по-удобно в обувките на героя си. „ Искам да се усещам задоволително удобно на сцената, а това въпреки всичко става с тренировки ”, смее се Ламбо.

В пиесата „ Актрисата ” той играе швейцарския банкер Чарлз безумно влюбен в от дълго време преследваната от него театрална примадона Лидия.

В нейния облик влиза прелестната Аня Пенчева, а в една от сцените двамата имат 5-минутна целувка уста в уста пред всичките си сътрудници.
„ Ами какво има да ме тормози, няма защо. Ние, актьорите, за този момент живеем, да сме на сцената ”, споделя Мастера. Неговият воин от самото начало ще се придвижва с електрическа количка, само че това изобщо не го тревожи.

„ То и мен ме болят краката, имам проблеми с тях, нопък и героят, в който ще влизам, е като мен. Така че нещата се припокриват ”, счита Ламбо.

Професорът е и постановчик на спектакъла, а племенницата му Росица Обрешкова е режисьорът. Доскоро подготовките се организираха напълно в дома на Данаилов.

Там край отрупаната маса с първокласни напитки и мезета, по през целия ден се лееше речта на учениците на Ламбо от разнообразни випуски–Иван Панев, Ненчо Илчев, Павел Иванов. Плюс Кирил Ефремов, Иван Лечев, който е създател на музиката и художничката Елена Иванова.

Веселата компания приключват Кирил Кирилов, продуцент на пиесата и Роси Обрешкова, написа вестник „ България през днешния ден ”.

„ Всичко се върти към примадоната–моята Аня Пенчева. Тя още не е за изхвърляне, само че е решила да излезе за финален път пред публиката, освен това във „ Вишнева градина ” на Чехов…

С колежката Аня Пенчева е доста забавно–тя е доста щурава, същинско страшилище, подготвена е на всичко, единствено не знам по какъв начин ще я създадат остаряла и грозна.

Виж ме мен какъв брой красиво остарявам–това ви чака всички, само че подобен е животът ”, майтапи се секссимволът на българското кино.

Данаилов споделя, че този път се радва да покаже самия развой на подготовките, а освен готовата пиеса.

„ Нека публицистите видят този път самия развой, а не напряко крайния резултат. Похвалят те и айде „ бай ”. Така че в забавни моменти отново ще ги поканвам ”, споделя още Ламбо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР