Горещи страсти и нови емоции ще предложи на зрителките пред

...
Горещи страсти и нови емоции ще предложи на зрителките пред
Коментари Харесай

Горещи страсти в bTV: Фермата свърши, но идва Ергенът и ...

Горещи пристрастености и нови страсти ще предложи на зрителките пред дребния екран вторият сезон на „ Ергенът ”. В паметното риалити на bTV влиза пианистът Евгени Генчев, за чието сърце ще се борят 25 дами.

Сред екзотичната конюнктура на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум, любовните трепети и горещите пристрастености ще развълнуват аудиторията по нов метод.

Вторият сезон на сантименталното премеждие ще води дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на необикновено пътешестване, задачата на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил международните подиуми на няколко континента, е подготвен да отвори душата си освен за музиката, само че и за дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята сантиментална приказка, във втория сезон на шоуто не крият, че са се записали за присъединяване в шоуто, точно откакто са разбрали, че музикантът ще бъде мъжът, с който ще имат опция да се сближат.

Той ще заведе всяка една от тях на невероятни сантиментални места, където дружно ще споделят страстите и приключенията си. А за какво не и да открият любовта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР