Горещи разкрития за мелето с Местан, убило 6-месечно бебе Местан:

...
Горещи разкрития за мелето с Местан, убило 6-месечно бебе Местан:
Коментари Харесай

Ето защо Местан не отиде на погребението на 6-месечното бебе

Горещи разкрития за мелето с Местан, умъртвило 6-месечно бебе Местан: Няма да поема непознат грях за гибелта на бебето

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан съобщи пред bTV, че при тежката злополука, при която почина 6-месечно бебе на 14 април, неговият автомобил е бил блъснат челно.

По думите му, колата е отскочила 4-5 метра обратно и се е завъртяла, а другата кола даже не е имала спирачен път.



„ Коленете ми бяха набити. Изпитвах жестока болежка, избавили са ме еърбеците. Естествено, изпаднал съм в положение на потрес. Не знам какъв брой време съм бил в потрес. Отворих вратата, към мен имаше хора, отхвърлих да приказвам с тях “, описа той.

„ Видях изпадналата жена, видях, че е жива “, добави той и увери, че незабавно се е поинтересувал от положението на потърпевшите. Той изрично отхвърли изказванията, че е стоял в колата си не се е опитал да направи нищо.

Местан описа още, че до момента в който е бил арестуван в ареста, от чужбина са се прибрали брачната половинка и децата му. Те отишли в болничното заведение да приказват с родственици на потърпевшите и изразили съболезнования.

Местан даже имал предпочитание да участва на погребението на 6-месечната Еджрин и изпратил специфичен „ пратеник “, който да изрази това негово желание. „ Получихме безапелационен отвод “, уточни политикът и добави, че не би могъл да участва на събитието срещу волята на родителите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР