Горещата вълна, която връхлетя Европа, накара британците масово да превземат

...
Горещата вълна, която връхлетя Европа, накара британците масово да превземат
Коментари Харесай

Заради горещата вълна британците превзеха плажовете въпреки коронавируса

Горещата вълна, която връхлетя Европа, накара британците всеобщо да завладяват плажовете, предадоха международните организации. Това пък накара локалните управляващи да пратят полицията да ги разпръсне в разгара на коронавирусната пандемия.

Днес температурите доближиха 33,3 градуса по Целзий на летище Хийтроу в Лондон. Така денят стана най-топлия за годината, съгласно английските метеоролози. Очакват се температурни върхове и в Уелс.

Заради горещините и макар рекомендациите за обществена отдалеченост, имаше скупчване на хора на плажовете на известния курорт Борнмът в Южна Англия. Това принуди локалният общински съвет да разгласи положение на " забележителен случай " и се стигна до координирана интервенция на полицията и на избавителните служби.

Заради скупчването на хора бяха издадени 500 фиша за санкции за нелегално паркиране. Местните служби по непорочност пък събраха над 33 тона отпадък по крайбрежието тази заран.

" Не сме в положение да приемем толкоз доста гости в този момент, апелирам ви не идвайте, не идвайте, не сме подготвени да ви приемем ", съобщи през днешния ден председателката на локалния общински съвет Вики Слейд.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР