Горещата телефонна линия за медицински консултации в условията на извънредна

...
Горещата телефонна линия за медицински консултации в условията на извънредна
Коментари Харесай

Безплатна информация за кампанията за ваксиниране срещу COVID-19 на телефон 0800 14 515

Горещата телефонна линия за медицински съвещания в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура към този момент дава информация за акцията за имунизиране против. Линията беше основана от Национална пациентска организация. VIVACOM обезпечава безплатните позвънявания, а платформата за обслужване на линията се дава в партньорство с CallFlow.
Всеки работен ден от 09:00 до 18:00 двама експерти – по епидемиология и имунология, ще дават на пациентите информация за наличните ваксини. Всеки, който се обади на телефон 0800 14 515, ще получи способена и настояща информация за състава на наличните и предстоящите ваксини, вероятните странични резултати, както и за имунизирането при пациенти с разнообразни хронични болести. Специалистите са осведомени доста добре с характерностите на препаратите за имунизиране, наблюдават новостите и известията за резултатите от приложението на имунизациите и ще бъдат разполагаем на жителите.
Горещата телефонна линия 0800 14 515 поддържа пациенти с хронични болести с опциите за гратис и анонимно консултиране със експерти в лекуването на, на диабет, на онкологични и кардиологични болести, както на пациенти, нуждаещи се от съвещания с психолог.
Информационната линия за хора с хронични болести 0800 14 515 възобнови действието си през ноември заради възходящия напън върху здравната система и медиците. В първата фаза от март до септември 2020 година повече от 3000 българи получиха безвъзмездна здравна консултация и информация.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР