Гореща интрига тресе музикалните среди, след като преди дни стана

...
Гореща интрига тресе музикалните среди, след като преди дни стана
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие на HotArena! Лесбоафера праща певицата Виктория Георгиева на „Евровизия”? Слух твърди, че продуцентката й е нейна любовница!

Гореща конспирация тресе музикалните среди, откакто преди дни стана ясно, че никому незнайната млада певица Виктория Георгиева ще показва България на „ Евровизия ” през 2020 година в Ротердам. Упорито под сурдинка пълзи мълвата, че изпълнителката е държанка на продуцентката си Геновева Христова, дочу и HotArena.

Днес в предаването „ Преди обед ” Виктория гостува дружно с музикалния си продуцент Геновева Христова. Двете срещнаха драгия фен какво следва на младата музикална вяра във времето до състезанието, който ще се организира през май следващата година. Това за пред малкия екран, а другояче в музикалната колегия настойчиво се приказва, че

връзките сред Вики и Геновева са доста повече от другарски и професионални.

След несполучливия си опит в „ Х Фактор ”, момичето от краен квартал на град Варна става част от лейбъла на Графа, където изкарва две години. „ Не се усещах себе си. Дори си разреших да се заблудя, че би трябвало да съм като другите – да върша по-комерсиална музика, да се държа по-намахано. За мое огромно благополучие ориста ме срещна с най-прекрасния продуцент/мениджър Геновева, която ме приема напълно и не се пробва да трансформира нищо в мен ”, споделя наскоро в свое изявление Виктория.

И в действителност тази намира се оказва съдбоносна за кариерата на певицата. Геновева Христова е ръководещ съучастник в огромна мебелна компания с над 2500 души личен състав, с офиси у нас и Англия. Фирмата подрежда едни от най-луксозните хотели по света, което и обезпечава галактически облаги.

Освен доста пари Геновева имала и мощно увлечение към млади момичета…

След като се среща с Виктория, сред двете пламва искрата на любовта. Според осведомени бизнесдамата и продуцент не жали средства за кариерното развиване на младата си държанка. Финансира записа на песента й „ I wanna know ” в Съединени американски щати, обилно заплаща музикалните й лагери по света, където Вики се учи на комбинация, аранжимент и други секрети от занаята – все екстри за каквито една начинаеща певица от нейния сан не може даже да сънува. Христова ще спонсорира и първия албум на Вики, който ще се появи на бяла свят незабавно след състезанието през м. май 2020г.

Най-голямата инвестиция от страна на влюбената продуцентка обаче е е голямата сума, която тя броила на Българска национална телевизия, с цел да види обичаната си на сцената на „ Евровизия ”. По  думите на Емил Кошлуков, малко откакто оглави Българска национална телевизия,  представянето ни на „ Евровизия „ ще бъде напълно финансирано от спонсор ".  Според информация на „ Уикенд ”, разноските за представянето на България на тази сцена надвишават сумата от 1 милион евро. Само регистрационната такса за присъединяване е в размер на 300 000 евро, настрана се заплащат разноски на екипа, промоцията и правата за лъчение на концертите от форума. 

В коридорите на телевизията-майка шушукат, че за първи път в 60-годишната история на медията, жена заплаща на любовницата си, другояче мъже да заплащат на държанките си – случаи бол.

Сега Геновева Христова и Виктория са в трескава подготовка за огромното събития. Това разкриха в студиото на Би Ти Ви. Тандемът даже се надява да се класираме преди всичко. Но дали това ще е по джоба на мениджърката не е ясно, одумват обстановката клюкари осведомени с любовната спекулация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР