Гордост за цялото семейство на Гери Малкоданска, освен самата синоптичка,

...
Гордост за цялото семейство на Гери Малкоданска, освен самата синоптичка,
Коментари Харесай

Гери Малкоданска крие батко за чудо и приказ СНИМКА

Гордост за цялото семейство на Гери Малкоданска, с изключение на самата синоптичка, е нейният брат, претрупан с извънредно виновна и благородна специалност. Красавицата на NOVA избира да не разисква уменията и достиженията в региона на медицината на батко си - анестезиолога доктор Иван Малкодански.

Той е приключил Медицински университет в Плевен, специализирал е Катедра по реанимация и интензивно лекуване към Университетска болница " Георги Странски " в града, има магистратура по Здравен менджмънт, а от осем години е част от екипа на HIFU (хайфу) - центъра към МБАЛ " Света Марина-Плевен " - единствен клиничен център в Източна Европа за неинвазивно лекуване на солидни тумори посредством високоинтензивен фокусиран ултразвук.



В професионалната биография на баткото на Малкоданска попадат още курсове във ВМА-София по анестезиология и интензивно лекуване в гръдна хирургия, специализация по Автоложна клетъчна регенерация и биостимулиране на стволови кафези, както и специализация по клинично хранене в интензивно поделение в Тел Авив...

Тези дни известният родственик на красивата синоптичка закупи следващото си звание, оповестява ПИК.

Иван Малкодански е защитил сполучливо своята дисертация за отсъждане на просветителна и научна степен " Доктор " в Медицинския университет в Плевен. Темата, по които експертът е работил в своята дисертация, е профилактика на постоперативното гадене и повръщане при пациенти, подложени на миниивназивни коремни интервенции.



Гери Малкоданска не скри насладата си от триумфа на батко си. " Машина си. Ако братът е интелигентен, сестрата също! Да знаете ", написа синоптичката към стори с дисетрацията на доктор Малкодански.

Гери и брат й са доста близки. Разликата посред им е единствено три години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР