Гордият собственик на имот, който стана вирусен заради своя пищен

...
Гордият собственик на имот, който стана вирусен заради своя пищен
Коментари Харесай

Горд собственик на пищна розова вирусна къща отвръща на удара на критиците и защитава декора

Гордият притежател на парцел, който стана вирусен поради своя обилен розов интериор, отбрани дома си, откакто беше осмиван онлайн.

Хенри Райли, който се пробва да продаде къщата близнак с три спални в Прескот, Мърсисайд, за £180 000, сподели, че е бил „ сюрпризиран “ от реакцията, откакто домът му стана вирусен. Електротехникът сподели пред MailOnline, че поговорката, че всяка реклама е добра реклама, надалеч не е вярна, защото той е имал доста анулирани гледания.

Отвън къщата наподобява като много прилична вероятност за предстоящ притежател на жилище, само че вътрешността провокира реакции от хора онлайн. Той е декориран с розови и лилави панделки, а бебешко розовото наподобява е определеният цвят. В кухнята има и килим с логото на Chanel, а чаршафите и възглавниците в едната спалня също носят логото.

Оранжерията разполага с бял първокласен шезлонг с розов, сив и кремав килим от аргайл. Има блестяща ваза в жанр топка със златни розови рози и комплект за шах със супергерой. В кухнята маса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР