Горди сме, че евролистата ни беше изцяло избрана от общото

...
Горди сме, че евролистата ни беше изцяло избрана от общото
Коментари Харесай

Петков: С ДБ ще се явим заедно и на националните, и на европейските избори


Горди сме, че евролистата ни беше напълно определена от общото ни заседание без предварителни ангажименти. Влизаме с ясното схващане, че ще се явим дружно на европейските избори Политическа партия и Демократична България. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Асен Василев съобщи, че пътят на България е явен, „ Искаме България да стане естествена европейска страна, да сме по-богати от междинните европейци, само че с цел да стане това, би трябвало да имаме същински регулатори и съдии, мачът да не е авансово уречен, а всеки да има еднакъв късмет, сподели Василев.

Задължителна е първа позиция на изборите, тъй като 9 месеца ни укоряваха в неистина, без промяна в службите, правосъдната система и регулаторите ние казахме „ Не “. Ние няма да предадем никого, българският народ го разбра това. Ще излезем пред народа и ще кажем дайте ни тази мощ, с цел да може този проект и тази визия за България да станат действителност, уточни Петков. Искаме да сме първа политическа мощ, с цел да покажем, че българският народ стои зад тази визия. Шенген от през днешния ден ни одобриха, сухопътният ни се отсрочва единствено с няколко месеца, посочи Петков.

Политическа партия показаха новия си изпълнителен съвет, в който вземат участие Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Даниел Лорер, Николай Денков, Калина Константинова и други

Ние ще преговаряме с всяка партия, която е подготвена да поддържа тази посока на придвижване на страната, с ГЕРБ преговаряхме, само че те като се отметнаха, видяхте, че отиваме на избори. Ние желаеме България да върви по европейския си път. Ако някой сложи спирачки, това е моментът, в който стопираме да работим, тъй като работата към този момент не е в интерес на българските жители и развиването на България, акцентира Асен Василев.

В рамките на второ Общо заседание на Политическа партия „ Продължаваме Промяната “, делегатите на партията от цялата страна гласоподаваха кандидатурите на 14 претенденти за идните евроизбори.

От Политическа партия оповестиха, че след реализиране на съглашение с съдружните им сътрудници от „ Демократична България “, ще разгласят финалната класификация за общата листа.

Ето и листата на Политическа партия:

1. Борислав Антониев Антонов

2. Виктор Петков Бонев

3. Даниел Максим Лорер

4. Деница Димитрова Симеонова

5. Ива Богданова Руйчева

6. Искрен Николаев Митев

7. Красимир Владимиров Александров

8. Марин Йонков Йотов

9. Мирослав Йорданов Мавров

10. Настимир Ананиев Ананиев

11. Светлан Алексеев Илиев

12. Христо Йорданов Даскалов

13. Христо Христов Петров

14. Явор Руменов Божанков. /БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР