Гордея се, че съм част от 46-я парламент. Последните две

...
Гордея се, че съм част от 46-я парламент. Последните две
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Върна се интереса на хората към случващото се в парламента

Гордея се, че съм част от 46-я парламент. Последните две Народни събрания отговаряха най-точно на настроенията в българското общество. По-широк кръг от хора бяха показани в тези два Народното събрание. Те бяха разнообразни, прочувствени, на моменти бяха по-груби и остри, в сравнение с беше привикнало ухото на българските жители. Върна се интереса на хората към това какво се случва в пленарна зала. Това разяснява Виктория Василева от " ИТН " в „ Още от деня “.

Василева разяснява, че единствено българските жители дават своята оценка дали упованията им са отговорени в деня на изборите.

„ Предстои да забележим каква е била тази оценка за двата Народното събрание на изборите на 14 ноември “, добави тя.

Изследване на " Алфа Рисърч " демонстрира, че Има Такъв Народ и част от новите партии губят съвсем половината от хората, които са дали своят вот за тях.

„ Ако имах вяра на социологически изследвания, нямаше да се занимавам с политика. Тези изследвания не дават постоянно най-точните настроения в обществото, тъй като те демонстрират съответен миг от времето. А до акцията и самите избори има задоволително дълго време, с цел да случат доста неща и да се научат доста истини. “

„ Не може да съдим за един парламент дали е бил сполучлив или не, единствено за времето, в което е траел неговият живот. През последните 12 години ръководството на ГЕРБ имаше няколко държавни управления и няколко Народното събрание, които изкараха цялостния си мандат. Това значи ли, че може да ги назовем сполучливи “, попита Василева.

Според нея най-голямото достижение на 46-то Народно заседание е, че то не направи проверка на Изборния кодекс.

„ Последната проверка, която направихме на Изборния кодекс беше в 45-я парламент. Това е значима стъпка към връщането на демокрацията в българските избори. За първи път на 4 април организирахме избори, в които никой не се усъмни в резултатите “, добави Василева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР