„Гордеем се с кметовете на БСП. Това заяви лидерът на

...
„Гордеем се с кметовете на БСП. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Правец: Гордеем се с кметовете на БСП

„ Гордеем се с кметовете на Българска социалистическа партия ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия в Правец, където бе поканена да отпразнува с жителите празника на града. Тя акцентира, че кметът Румен Гунински, екипът и жителите на общината са я трансформирали в модел на положително ръководство.

По думите й точно това е образец за ръководството на левите кметове в цялата страна, с обърнато лице към живота на жителите в общината, към техните паники и към решаването на техните проблеми.

„ Бъдете хора със самочувствие, че в действителност сте пример за всички нас и за България ", съобщи Нинова пред жителите на града. Тя се обърна към тях и с приветствен адрес от името на Националния съвет на партията.

„ Днес община Правец е образец за реализирани изключителни резултати в благоустрояването на този край ", се споделя в адреса.

Нинова пожела на жителите на града здраве, благоденствие и нови благоприятни условия. „ Убедена съм, че кметът Гунински ще употребява тези благоприятни условия, с цел да осъществя една още по-европейска и съвременна визия за града ", заключи Корнелия Нинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР