Гордън Рамзи отправи сериозна атака към своя колега готвач Джейми

...
Гордън Рамзи отправи сериозна атака към своя колега готвач Джейми
Коментари Харесай

Гордън Рамзи и Джейми Оливър кръстосаха сатъри

Гордън Рамзи насочи сериозна офанзива към своя сътрудник готвач Джейми Оливър, заяви „ Сън “.

Рамзи напомни по какъв начин през предходната година Оливър е заречен, че ще напусне Англия, в случай че британците гласоподават за излизането на страната от Европейски Съюз. Той обаче към момента не го е направил.

„ Човек би трябвало да държи на думата си. Той обаче си отваря устата, единствено когато би трябвало да популяризира нещо. Без пренебрежение, само че ние сме готвачи, а не политици. Когато кажеш нещо, би трябвало да го изпълниш. Той сподели, че при излизане от Европейски Съюз ще напусне Англия. Ами вратите са отворени. Нека го направи “, съобщи Рамзи.

Той и Оливър са най-популярните готвачи и едни от най-популярните водещи във Англия. Двамата съумяха да създадат пробив и в Съединени американски щати. Между тях обаче постоянно е имало дрязги и недоумение.

Преди време Оливър съобщи, че „ Рамзи му завижда, тъй като в никакъв случай няма да може да направи това, което той прави “.

Оливър е прочут с акциите си за здравословно хранене. Рамзи пък се гордее със супер сполучливата си верига заведения за хранене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР