Горда съм да ви представя последното начинание на България- пощенско

...
Горда съм да ви представя последното начинание на България- пощенско
Коментари Харесай

Ангелкова връчи марки със специално послание на туристическата асамблея в Китай

" Горда съм да ви показва последното начинание на България - пощенско филателно издание, отдадено на самодейността " 2017- Международна година на устойчивия туризъм за развиване ", разяснява министър Николина Ангелкова пред участниците в 22-рата Генерална асамблея на СОТ.

 Ангелкова се бори за китайски туристи и вложители
Ангелкова се бори за китайски туристи и вложители

Подчертава, че страната ни е със мощен капацитет за вложения в туризма и благоприятни условия за 5-звездни хотели

" Принципите на самодейността ни въодушевиха да създадем клеймото и мисля, че това е добър метод да се запазят полезностите на акцията , даже и след края на тази година ". Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова при представянето на българската пощенска марка по време на 22-рата Генерална асамблея на Световната организация по туризъм (СОТ) в Китай.

По време на събитието всеки от участниците получи като подарък листовка, включваща пощенски плик и блок-марка със особено обръщение от Ангелкова.

 Снимка 312555
Източник:

" Бих желала да изразя нашата признателност към господин Талеб Рифай, общоприет секретар на СОТ за поддръжката му на нашата самодейност ", съобщи още министърът. По думите ѝ точно общите старания на ведомството и СОТ разрешават да бъде показана марката.

Филателното издание изобразява два от най-емблематичните културни артефакти, датиращи от разнообразни исторически столетия -Рилския манастир и Тракийска казанлъшка гробница. Освен това те са и част от листата с недвижимо културно завещание на ЮНЕСКО. Елементите са свързани с кръговете, които с изключение на, че са знак на безкрайността, участват и в изображенията на двата обекта. Те могат и да са аналог на безкрайното колело на живота и дълбочината на българската история.

" Както евентуално знаете, България е измежду дребното антични страни, които са запазили своето тракийско, римско и византийско културно завещание, с което заема трето място в Европа във връзка с културни артефакти ", уточни министър Ангелкова. И Тя посочи, че това е главен фактор страната да реализира своята дълготрайна цел да стане целогодишна дестинация , известна освен за летния и зимен туризъм, само че и за изобилието от културно-исторически направления.

 Снимка 312554
Източник:

" Наш приоритет е да създадем верните условия за използване на правилата, избрани от самодейността " 2017 - Международна година на устойчивия туризъм за развиване " ", сподели още министърът. По думите ѝ измежду нейните цели са поощряване на ролята на туризма в опазването на богатото завещание и присъщите полезности на нашите цивилизации и култури в света.

Министърът прикани участниците да посетят тези емблематични места за България, като акцентира, че това е най-сигурният метод да се усети духа на страната.

 Ангелкова праща над 400 хиляди картички към туристи, почиващи в България
Ангелкова праща над 400 хиляди картички към туристи, почиващи в България

Те ще получат специфичното обръщение подписано персонално от министъра на туризма
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР