Горд съм. Това бяха щастливи сълзи, така Григор Димитров обясни

...
Горд съм. Това бяха щастливи сълзи, така Григор Димитров обясни
Коментари Харесай

Григор Димитров: Това бяха щастливи сълзи, горд съм

" Горд съм. Това бяха щастливи сълзи ", по този начин Григор Димитров изясни за какво е бил смутен след вчерашния мач с Новак Джокович. 

Димитров написа своята приказка на Мастърса в Париж и ще приключи годината като 14-и в света. Той загуби финала с Новак Джокович, само че макар разочарованието, първата ни ракета призна, че е доста благополучен се усеща с постигнатото, предаде .

" Не желая да бъда прекомерно отрицателен към себе си. Свърших доста сериозна работа и съм признателен още веднъж да бъда на толкоз огромен край, откакто минаха толкоз години. Трябва с екипа ми да оценим какво сме свършили и да продължим напред. Налага се да преоценя толкоз доста неща за себе си. Вярата постоянно е била в мен, само че очевидно трябваше да си напомня някои неща. Не приказвам единствено за вярата в играта си, а и за цялата работа, която влагам ", сподели Димитров.

" Бяха доста предизвикателни седмици, като не е по никакъв начин елементарно да постигнеш всичко това и да бъдеш всеки един ден в пикова форма, само че съумях да го сторя благодарение на тима ми и съм извънредно горделив. Малко отмора в този момент няма да навреди на никого ", съобщи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР