Горд съм с вас, за нас е гордост да имаме

...
Горд съм с вас, за нас е гордост да имаме
Коментари Харесай

Борисов: Служебното правителство ни вкара в четвъртата COVID-вълна без никаква подготовка

" Горд съм с вас, за нас е горделивост да имаме такива спортисти " - с тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна в централата на партията златната олимпийска медалистка от Токио по бокс в категория до 51 кг. Стойка Кръстева. Събитието беше предавано онлайн във Facebook.

" Порадвайте се на триумфите и още веднъж на работа ", посъветва Борисов. По думите му, толкоз златни медали, и то в рецесия, не сме имали. " Те не знаят по какъв начин се готвиха спортистите, осигурихме средства за олимпийските екипи ", посочи той. И добави, че чака новите във властта да създадат повече от ГЕРБ и да съпоставят след това залите и стадионите с тях.

Борисов се поинтересува по какъв начин се съблюдават в Токио противоепидемичните ограничения против COVDI-19.

Той укори държавното управление, че " ни вкарва безусловно неподготвени в четвъртата вълна ", че не е обяснило задачата на имунизацията. " Ние с 12,6 % имунизирани, слушам, че отново желаят да затварят фитнеси, театри до 30 % посещаемост, от кое място ще вземат пари да ги дотират ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

Борисов е мощно смутен и от мигрантската вълна, която служебният кабинет, съгласно него, не може да ръководи, тъй като няма контакти. " Като виждам по малките екрани, обстановката доста ме тормози ", изрази угриженост той.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР