Горд съм с постигнатото тук, Белащица е пример как когато

...
Горд съм с постигнатото тук, Белащица е пример как когато
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи проведе предизборна среща с жители на с. Белащица

Горд съм с постигнатото тук, Белащица е образец по какъв начин когато има предпочитание и добър екип, могат да се трансформират дребните обитаеми места и да придобият европейски аспект. И всичко това е заслуга и на претендента на ГЕРБ за трети мандат Цветанка Читакова. Изключително деен и упорит кмет, който милее за обитаемото място, което ръководи. С тези думи претендентът на ГЕРБ за кмет на община Родопи инж. Пламен Спасов се обърна към жителите на село Белащица.

„ Реализирахме много планове тук и ще продължим дружно да променяме общината “, разяснява още Спасов и даде за образец няколко осъществени плана: „ През миналия мандат бетонирахме алеите в парка, монтирахме осветяване, тенис на маса, създадохме нови зони за отдих, направихме ремонт на пенсионерския клуб и монтирахме ново кухненско съоръжение, ремонтирахме остарялата ритуална зала, асфалтирахме улици, тротоари, монтирахме уреди за фитнес навън. Все неща, с които всяко село може да се гордее “, сподели още Спасов и добави, че една от най-дългоочакваните придобивки за белащенци е минифутболното игрище в двора на учебното заведение за 120 000 лв.. В края на изявлението си Спасов уточни и ремонта, който тече пред манастира “Свети Георги Победоносец “, където се оформя огромна паркинг зона.



„ Имам упоритостта да продължа, тъй като ви познавам, знам болките и потребностите Ви и Ви подсигурявам, че в случай че ми гласувате доверие още веднъж, няма да Ви предам, а дружно ще осъществяваме всичко, което сме заложили в новата ни
управническа стратегия “, бе безапелационна и Цветанка Читакова. Тя добави, че има концепция още от първия ден да се заеме с обновяването на съществуващата инфраструктура, да се погрижи за по-голямата сигурност в селото с монтирането на камери и взаимоотношение с органите на реда, да се погрижи за хората в неравностойно състояние, както и за увеличение на здравните грижи в селото с откриването на аптека и още един лекарски кабинет.



Да поддържа претендентите на ГЕРБ на срещата в Белащица участва иэ националният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков, който също посочи положителното взаимоотношение и синхрон сред кмета на селото и кмета на общината и съобщи своята поддръжка за нов мандат и на Пламен Спасов, и на Цветанка Читакова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР