Горд съм от играчите, защото това европейско пътешествие беше много

...
Горд съм от играчите, защото това европейско пътешествие беше много
Коментари Харесай

Треньорът на "Лудогорец": Горд съм с играчите, европейското участие беше поучително

Горд съм от играчите, тъй като това европейско странствуване беше доста положително и поучително ", по този начин треньорът на " Лудогорец " Анте Шимунджа отговори по какъв начин прави оценка представянето на тима след отпадането от Европа.

Българският отбор напусна Лигата на конференциите в плейофите след.

" При дузпите играчите са тези, които вземат решение. Мачът беше прочувствен. Не е професионално да карам футболисти да бият дузпи. Те взеха тази отговорност и съм горделив с тях ", разяснява треньорът след срещата.

Шимунджа изясни, че не е останал удовлетворен от първата част, в която отборът нямаше нито един удар. След това е видял усъвършенстване.

" Не бях удовлетворен и приказвах с играчите. Не беше разумно да създадем толкоз доста непредизвикани неточности. Второто полувреме беше по-добро, само че това е европейски мач против доста добър конкурент ".

" Винаги мога да направя нещата по-добре. Някои от играчите ни не са тук, тъй като нямат право да играят в този мач. Не бих сменил нищо по метода, по който се подготвихме за проект А и проект Б ", приключи наставникът на първенците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР